- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Elenmeyelim de kim oynarsa oynasin, burama geldi artik transfer dönemi basladigindan beri delirttiler bizi.
Geliceklerden çok gideceklerin isimleri konuşuluyor nöbete girince yine kimi gönderdik diye giriyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elenmeyelim de kim oynarsa oynasin, burama geldi artik transfer dönemi basladigindan beri delirttiler bizi.
Geliceklerden çok gideceklerin isimleri konuşuluyor nöbete girince yine kimi gönderdik diye giriyorum.
Normalde gerekmiyor şu an mesela mislide bakiyem yok,kaç aydır da ordan kupon yapmadım,leicester arsenal maçını izleyebiliyorum.Yarın bizim maça özel bir şerefsizlik yapmazlarsa üye girişi yapıp izleyebiliriz.Misli bedava yayınlayacakmış galiba.
Bakiye yüklenmesini istiyorlar mı bilgisi olan var mı?
Umarım , yüksek ihtimalle yaparlar gibi geliyor banaNormalde gerekmiyor şu an mesela mislide bakiyem yok,kaç aydır da ordan kupon yapmadım,leicester arsenal maçını izleyebiliyorum.Yarın bizim maça özel bir şerefsizlik yapmazlarsa üye girişi yapıp izleyebiliriz.

şampiyonlar ligi şampiyonuGelecek sene süper kupadaki rakibimiz kim olur?
Kesin bilgiyse yayalımşampiyonlar ligi şampiyonu