1600881728040.webp

Geliceklerden çok gideceklerin isimleri konuşuluyor nöbete girince yine kimi gönderdik diye giriyorum.

Ben bu beceriksizlerin son gün isimize yarayabilecek oyunculardan birisini satmalarindan korkuyorum. Mesela Diagne.

Tek forvetle mal gibi ortada kalmamizi saglayabilir bu aptallar.

Oyuncularimiza güvenmeliyiz

Ömer Bayram Donk gibi oyunculara güvenmemiz lazim ikisi de Gecen sezon ilk 11 oyuncusuydu özelikle basarili oldugumuz dönemde pandemi ye kadar

Ayrica daha sezon basi oldugu icin fizik olarak fit durumda butun oyuncular

Alternatif oyuncular böyle maclarda oynamali ve form da kalmalilar

Alternatif oyuncular derken Bizim icin yetersiz seviye de olan oyunculardan bahsetmiyorum bu arada

Turu geçersek teknik direktörleri bir zamanlar bizde çalıştığı için bizden galibiyet primi isterse şaşırmam. Birlikte çalıştığı Tudor halen para istiyordu geçenlerde.

Misli bedava yayınlayacakmış galiba.
Bakiye yüklenmesini istiyorlar mı bilgisi olan var mı?

Misli bedava yayınlayacakmış galiba.
Bakiye yüklenmesini istiyorlar mı bilgisi olan var mı?
Normalde gerekmiyor şu an mesela mislide bakiyem yok,kaç aydır da ordan kupon yapmadım,leicester arsenal maçını izleyebiliyorum.Yarın bizim maça özel bir şerefsizlik yapmazlarsa üye girişi yapıp izleyebiliriz.

Bu sene bu turnuvayı takip etmemin tek sebebi hocanın gönlünde en büyük yeri olan pas futbolunun ne seviyeye geldiğini görmek olacak. Bayağı rotasyonlu Neftci maçı beni bu konuda biraz hayal kırıklığına uğratmıştı, inşallah Hajduk'a karşı daha iyi oluruz. Zaten biz anca o oyunu layığıyla oynayabilirsek bu turnuvada iddaa sahibi olabiliriz. Üst düzey pas oyunuyla kadro kaliteniz ne olursa olsun ciddi fark yaratabileceğiniz bir turnuva.

Geri
Üst Alt