5 Uefa macinda da 18 kisilik listeler yapilmis. Sanmiyorum 5 degisiklik hakki olacagini bu turda

Misli.com maçı app üzerinden canlı yayınlayacakmış.

sampiyonluk cok daha önemli avrupada ne yapabiliriz mantıklı dusunelim gruptan cıkmamız bile zor hadi cıktık diyelim oynayacagımız mac sayılarını düsünün
uefadan 3-5 milyon euro alırız ama karsılıgında kac tane 3 puan bırakmamız sakat bırakmamız yorgunluk bırakmamız olası
yoksa 2000 öncesi macları galatasrayı izleyen biri olarak istemezmıyım fakat bu yıl zamanı degil avrupa icin

misal geniş bir kadromuz olsa yine bir nebze tölare edilir ama kadroda ilk 11den birine birşey olsa nasıl bitecek bu lig 50 mac az dgil

sampiyon olup hem feneri batırmak hem ekonomik olarak gelirler elde etmek cok daha önemli bana göre

Ben bu bakış açısını hiç sevmedim, hiç sevmeyecem de.
Biz Avrupa'ya gitmedikçe Avrupa bizden uzaklaşıyor. Farkında değil misin? Sen Avrupa'ya gitme ya da ilk maçlarda elenmeye devam et, karşına 1. ön eleme maçında bile deve dişi rakip gelir. Ondan sonra Avrupa ligi gruplarından bile böyle çekinirsin.
Geniş kadro dediğin nedir? Biz Uefa'yı aldığımız sezon 15-16 topçuyla oynadık. Bunlardan biri olan Sergen'i sadece ligde kullanabiliyorduk, Tugay da yarım sezon oynadı.
Takımın çoğunluğu sezonda en azından 35-40 maça çıkan oyuncu topluluğundan oluşmazsa hiçbir kulvarda başarılı da olamazsın. Çünkü o takım, takım olamamıştır.
Bu kafadan da vazgeçelim artık. Fener'i bitirmek ne manaya geliyor? Herifler 7 senedir kupa görmediler. Peki bittiler mi?
Şampiyonlar ligine gidiyoruz, elenelim lig önemli diyoruz. Avrupa ligine gidiyoruz, elenelim lig önemli diyoruz. Ee biz bu ligi niye oynuyoruz ya? şampiyon olup olup fener'e bjk'ye hava atmak için mi? İğrenç bir kapalı kısır döngü.

Bu sene ligde sampiyon olursak sampiyonlar ligine dogrudan katilabilecek miyiz?

Geri
Üst Alt