Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
keşke kadroyu bekleyeseydin yenerler diye düşünüyorum ama kadro işi düşündürücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke kadroyu bekleyeseydin yenerler diye düşünüyorum ama kadro işi düşündürücü
Sitedeki akışta bizim maç ve bjknin maçı yok uygulamada ise var.Sanırım sadece ios ve android app te vericekler bu maçlarıMisli.com dan canlı izleyebilecek miyiz maçı?
Misli.com maçı app üzerinden canlı yayınlayacakmış.
değildirCanlı anlatım değildir herhalde.
Yok renktaş bildiğin yayınlayacaklar sadece spiker olur mu emin değilimCanlı anlatım değildir herhalde.
editlink istemek yasaktır
mesaj atarsın üstat maça doğru aklımda kalmayabilirBanada yolları mısın Can.
Tamamdır sağolasın.mesaj atarsın üstat maça doğru aklımda kalmayabilir
sampiyonluk cok daha önemli avrupada ne yapabiliriz mantıklı dusunelim gruptan cıkmamız bile zor hadi cıktık diyelim oynayacagımız mac sayılarını düsünün
uefadan 3-5 milyon euro alırız ama karsılıgında kac tane 3 puan bırakmamız sakat bırakmamız yorgunluk bırakmamız olası
yoksa 2000 öncesi macları galatasrayı izleyen biri olarak istemezmıyım fakat bu yıl zamanı degil avrupa icin
misal geniş bir kadromuz olsa yine bir nebze tölare edilir ama kadroda ilk 11den birine birşey olsa nasıl bitecek bu lig 50 mac az dgil
sampiyon olup hem feneri batırmak hem ekonomik olarak gelirler elde etmek cok daha önemli bana göre
Bu sene ligde sampiyon olursak sampiyonlar ligine dogrudan katilabilecek miyiz?
avans mi veriyoruz 10 kisi başlayarakFatihBu kadroyu bekliyorum, defansta belki Donk rotasyonu olabilir. Insallah Jimmy, Sekidika, Ahmet falan baslamaz. Tek mac riske gerek yok.
Omar Luyindama Marcao Linnes
Taylan
Feghouli Etebo Babel
Diagne
Benim şu anda sıkılıyorCanınız sıkılırsa bana da dm atabilirsiniz.
okan
omar luyi donk linnes
taylan
jimmy arda bel10 emre
DİAGNE
bana da aynı şekilde maç saati dertleşebiliriz arkadaşlarlaCanınız sıkılırsa bana da dm atabilirsiniz.