terim düşüncesi rotasyonu yapim ikinci yarı alırız maçı ise sıkıntı düşünce. böyle maçları ilkyarı alacan ikinci yardı tutacan. sahada emre ve faslı olsa önde bitirir ikinci yarı ardayı sokardı oyunu da maçı da tutardı ardayla.
şimdi sıkacaklar biz de açamicaz rakibi kontra vs götürecekler maçı
#ckANALİZ
Ligde 5 degisiklik hakkin var birde. Tam kadro su takim 2 yerdi bizden. Corba gibi takim

böyle kıytırık adamlar o formayı giyince yakan sizlerden iyidir

vasata tapan adamlarsınız
Paran varda vasat masat konusuyon. Eldeki parayla git al cagneden iyisini. Herseyi cok bilmis gibi konusursunuz ama öneri? Yok. Ha simdi zamaninda 13 cagneye vermeselerdi baskasini alsalardi deme cunku onu bende derim. Adam şu an bizde satilacak gibide durmuyor ozaman destekleyeceksin, desteklemezsen de köstek olma yeter

Belhanda-Omar-Emre Kılınç IN
Ömer-Emre Taşdemir-Babel OUT

Anca böyle kazanırız.

hocaya bahane bulmak istemiyorum kağıt üstünde kadro kötü değil fakat bu maçta da gördü ki yediklerimiz yeterli değil umarım bu maçta bir kaza olmaz acilen yeni oyuncu sokması lazım

Abi bu forumda ne kadar futboldan anlamayan eleman var.

Hayret ediyorum, bir de emin emin konuşmuyorlarmi, kafam atıyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Olabilir ama daha beterleri teknik direktör, yönetici ve futbolcu oluyor. Televizyondaki yorumculara hiç değinmek istemiyorum bile.

ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlamalıyız Belhanda, Omar ve Emre Kılıç oyuna girmeli Ömer, Emre Taşdemir ve Babel oyundan çıkmalı Arda ve Falcao da son 2 oyuncu değişikliğimiz olur 75. dakikadan sonra.

as ilk 11´den bir kac kisi eksik oldugu zaman cöp oluyoruz.. kadromuz yeterince derin degil cok cöp var

Paran varda vasat masat konusuyon. Eldeki parayla git al cagneden iyisini. Herseyi cok bilmis gibi konusursunuz ama öneri? Yok. Ha simdi zamaninda 13 cagneye vermeselerdi baskasini alsalardi deme cunku onu bende derim. Adam şu an bizde satilacak gibide durmuyor ozaman destekleyeceksin, desteklemezsen de köstek olma yeter

ben klavyeden yazdım diye mi bu adam bu kadar saçma topçu yani

yazmasam uçacak mı

ne yapalım beyefendinin kıçını kaldırıp deve gibi boyuyla kafa topuna çıkması için

images

Bu kardesiniz bu dakikadan itibaren belhanda hater lığından Ömer Bayram Babel feg hater lığına geçiş yapmıştır

orta saha- kanatlar- ve tek forvet arasında mesafe var. kanatlarda babel-emre ve linnes-feg arasında bir paylaşım yerleşim sıkıntısı var. sağ kanattan hiç atak yok. sol tarafta babele karşı rakip önlem almış top gelince adama içe katetmesin diye önlem almışlar. sağ tarafa oyunu genişletmek lazım. etobo sıradan özel değil. ömer takımın 10 numara pozisyonunda gibi duran toplar da onda. ama bu vazife ona çok ağır. karşı tarafa oyunu yıksan bile her zaman diyorum bir oyun skor değiştirici adam olması lazım. yani 10 numara pozisyonunu dolduracak bir oyuncu.

Şu maçta saracchi - omar olsa çoktan 2-3 olurdu. Babel felan da kötü değil. Adama 3 kişi pres yapıyor, emre geriye kaçıyor :D
Feghoulinin arkasında Omar hariç olmaz.
Etebo - Taylan önüne Kılınç ya da Ardayı atarsın rahatlıkla. O kadar abartacak birşey yok.
6-7 oyuncu ilk defa bir arada oynuyor. Derli toplu bir takıma iyi mücadele verdiler.
Tur bizde ;)

Geri
Üst Alt