Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.219
- 2.266
- 1.913
Gicik oluyorum buna zaten.Bu ömer niye her harekette dusuyor yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gicik oluyorum buna zaten.Bu ömer niye her harekette dusuyor yav
Ligde 5 degisiklik hakkin var birde. Tam kadro su takim 2 yerdi bizden. Corba gibi takimterim düşüncesi rotasyonu yapim ikinci yarı alırız maçı ise sıkıntı düşünce. böyle maçları ilkyarı alacan ikinci yardı tutacan. sahada emre ve faslı olsa önde bitirir ikinci yarı ardayı sokardı oyunu da maçı da tutardı ardayla.
şimdi sıkacaklar biz de açamicaz rakibi kontra vs götürecekler maçı
#ckANALİZ
Paran varda vasat masat konusuyon. Eldeki parayla git al cagneden iyisini. Herseyi cok bilmis gibi konusursunuz ama öneri? Yok. Ha simdi zamaninda 13 cagneye vermeselerdi baskasini alsalardi deme cunku onu bende derim. Adam şu an bizde satilacak gibide durmuyor ozaman destekleyeceksin, desteklemezsen de köstek olma yeterböyle kıytırık adamlar o formayı giyince yakan sizlerden iyidir
vasata tapan adamlarsınız
Isimleri ver de bloklayayimAbi bu forumda ne kadar futboldan anlamayan eleman var.
Hayret ediyorum, bir de emin emin konuşmuyorlarmi, kafam atıyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Abi bu forumda ne kadar futboldan anlamayan eleman var.
Hayret ediyorum, bir de emin emin konuşmuyorlarmi, kafam atıyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
2 gol 1 asist yapması lazım 4-5 kişiyi calimlamasi lazim abi
Paran varda vasat masat konusuyon. Eldeki parayla git al cagneden iyisini. Herseyi cok bilmis gibi konusursunuz ama öneri? Yok. Ha simdi zamaninda 13 cagneye vermeselerdi baskasini alsalardi deme cunku onu bende derim. Adam şu an bizde satilacak gibide durmuyor ozaman destekleyeceksin, desteklemezsen de köstek olma yeter
Avrupa maçlarında 3 oyuncu değişikliği hakkın var.ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlamalıyız Belhanda, Omar ve Emre Kılıç oyuna girmeli Ömer, Emre Taşdemir ve Babel oyundan çıkmalı Arda ve Falcao da son 2 oyuncu değişikliğimiz olur 75. dakikadan sonra.