albayrak ocakta görüşürüz dedi ama umarım tok satıcıyı oynamak içindir, teklifler son günlerde çoğalsın diye
polyannayı geçtin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
albayrak ocakta görüşürüz dedi ama umarım tok satıcıyı oynamak içindir, teklifler son günlerde çoğalsın diye
Yazı hatası dostum, tek kelime olur öyle.
Sınav degil bu arada.
Herhalde gocundun önceki söylediğime
Merak etme geçer genç, sakin ol
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aslında bir bakıma doğrusunu yapmışlar
Pandemi dönemi tribün geliri yok, hepsi borç içinde yüzüyor, uçakla gidecen gelecen otelde kalacan, bu avrupa liginin de maddi bir getirsi yok
Ha ülke puanı için çok kötü orası ayrı
rotasyon meraki nedir? Hangi 3ncu dunya ulke futbolunda yer alir .. bakiniz Turkiye
alisilmis bir sacmalik almis basini gidiyor yillardir
Yok efendim yorulurlarmis yok efendim yogun mac trafigi ..
lan angut .. bu adamlar hafta 1 mac oynamak icin mi calisiyor?
|Ingilterede oynayinca nasil 2 mac oynuyor haftada bize gelince yatis ?
Oynatacaksin. .. her hafta ayni kadro ve 2/3 degisiklik en fazla ..
polyannayı geçtin![]()
Sende öylesin yengeee
Pardon renktaş, Djagneye sinirlendim ne dediğimi bilmiyorum.Neyin tribindesin yaw dedigine katildigimi beyan etmisim iste

umut dünyası işte ne yapayım
Bence bir orta saha daha gelir. Hocamız baskı yapacakdır.Transfer kapanmış geçmiş olsun. Herhalde ocağa kadar böyle idare eder ligten kopmazsak 1-2 takviye yapar devam ederiz gözüyle bakıyorlar. İnş marcao-taylan-belhanda-emrek-ardaya birşey olmaz. Bu otuncular 2 veya 3ü gittği takdirde geçmiş olsun
bizle oynayacakları mac icin avrupa tarafına geçecekler yeterFenerbahcenin bu hafta avrupa maci yok.mu yav xD
hedef23![]()
Acil olrak stoper,ortasaha ve sağ kanat lazım ama bunların bir şey alacakları yok. Ben kimseyi beklemiyorum bu saatten sonra gelirse de çöp gibi bir şry gelir aylrdır idman yememiş olasılığı bile varBence bir orta saha daha gelir. Hocamız baskı yapacakdır.
Ideal olarak bir kanat da lazım ama bence almazlar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk