Aslında bir bakıma doğrusunu yapmışlar
Pandemi dönemi tribün geliri yok, hepsi borç içinde yüzüyor, uçakla gidecen gelecen otelde kalacan, bu avrupa liginin de maddi bir getirsi yok
Ha ülke puanı için çok kötü orası ayrı

Tinerciler Cl mi görücekler daha bitti onların rüyası

rotasyon meraki nedir? Hangi 3ncu dunya ulke futbolunda yer alir .. bakiniz Turkiye

alisilmis bir sacmalik almis basini gidiyor yillardir

Yok efendim yorulurlarmis yok efendim yogun mac trafigi ..

lan angut .. bu adamlar hafta 1 mac oynamak icin mi calisiyor?
|Ingilterede oynayinca nasil 2 mac oynuyor haftada bize gelince yatis ?

Oynatacaksin. .. her hafta ayni kadro ve 2/3 degisiklik en fazla ..

Konu sadece yorulması değil arkadaşım. Sakatlık olması sıkıntı.

Yoksa 50 maç aynı 11'le oynar terim.

Belhanda ya yillik 2 miluondan 2+1 sozlesme yenilemeliyiz. Suan 4 alacak bu sekilde dort veririz hem satmasi kolay olur .Hem bedavaya seneye kacmamis olur.

Sende öylesin yengeee

IMG_4954.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer kapanmış geçmiş olsun. Herhalde ocağa kadar böyle idare eder ligten kopmazsak 1-2 takviye yapar devam ederiz gözüyle bakıyorlar. İnş marcao-taylan-belhanda-emrek-ardaya birşey olmaz. Bu otuncular 2 veya 3ü gittği takdirde geçmiş olsun

Transfer kapanmış geçmiş olsun. Herhalde ocağa kadar böyle idare eder ligten kopmazsak 1-2 takviye yapar devam ederiz gözüyle bakıyorlar. İnş marcao-taylan-belhanda-emrek-ardaya birşey olmaz. Bu otuncular 2 veya 3ü gittği takdirde geçmiş olsun
Bence bir orta saha daha gelir. Hocamız baskı yapacakdır.

Ideal olarak bir kanat da lazım ama bence almazlar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Transfer kapanırsa yazık olur bu guzel takima..Kacirdigimiz sampiyonluga .Hizli bi kanat bir orta saha ekstradan iki transfer ocaga lider girdirir

Bence bir orta saha daha gelir. Hocamız baskı yapacakdır.

Ideal olarak bir kanat da lazım ama bence almazlar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Acil olrak stoper,ortasaha ve sağ kanat lazım ama bunların bir şey alacakları yok. Ben kimseyi beklemiyorum bu saatten sonra gelirse de çöp gibi bir şry gelir aylrdır idman yememiş olasılığı bile var

Geri
Üst Alt