1 maçımızı bile takip edemeyince kahroluyorum yav .
Galibiyet hayırlı olsun. Ben izleyemeyeyim ama yeter ki Galatasarayım kazanmaya devam etsin
Rangers 'ı da eleyip yolumuza devam edeceğiz allahın izniyle
Bu arada @Can Karabacak seninki golü yazmış :D
seninki *YİNE* golü yazmış ;)

Willem II - Rangers maçını biraz takip ettim. Öyle ahım şahım takım oyunu yoktu dün. Willem II bireyseler hatalardan dolayı 2-0 geriye düştü, yoksa onlarda baya şans yakaladı.. Hollandadaki takımlar ofansif anlamda genelde iyi, ama defans yönlere çoğu zaman zayıftır, o yüzden 4 gol yediler. Maçın hakkı aslında beraberliğe yakındır ya da 2-1 Rangers’a. biz bi daha ki hafta oyunumuzu oynayalım, turu geçeriz. Fanteziye gerek yok, en güçlü kadroyla çıkıp, gruplara kalalım.

Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum

hoid.webp

#HOID

Rangers macı aslında ne sevıyede oldugumuzu gosterecek rangersı eleyecek gucumuz var potansıyelımızı tam sahaya yansıtmamız lazım

Rangers macı aslında ne sevıyede oldugumuzu gosterecek rangersı eleyecek gucumuz var potansıyelımızı tam sahaya yansıtmamız lazım

Mac glasgow‘da oldugu icin 60:40 sansimiz.

Istanbulda olsaydi 60:40 biz tur atlardik

Mac glasgow‘da oldugu icin 60:40 sansimiz.

Istanbulda olsaydi 60:40 biz tur atlardik
Seyırcısız macda taraftar baskısı yok benım gozumde ıyı konsatre olmak onemlı basıt hatalar yapmapsak ve en onemlısı dun rangers 2 kafa golu attı stoperlerımız cok dıkkatlı olmalı yenerız Allahın ıznıyle

Geri
Üst Alt