GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 141

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130,1K
Sayfa
141/155
şimdi perşembe maç oynuyoz hop yarın ordan antepe antep de uzak ondan sora uyumuyoz sabah kalkıyoz gene uçak yahu... hop londra hemde en uzak yere, daha destur demeden biniyoz uçağa bakü, sora makü, evimizde çoluk çocuğuda göremiyoz, öyle bir mağduruz ki Allah sizi inandırsın!!!

heh şimdi binmeyin uçağa muçağa!!!

Marcao ve biraz luyindama biraz emre kilinc biraz saracchi haricinde bok gibi kadromuz var hala. Geçen seneki lig ortalarına doğru kadromuz bundan daha güçlüydü. Gittikçe berbatlasan bi kadromuz var seyir zevki de alamıyoruz maçlardan. Ben 3 senedir 3. Bölgede güzel paslasmalar veya organize gol attigimiz çatır çatır top oynadığımız bir maça tanık olmadım.

Hoca nezaman adamcılığı birakacaksin, nezaman adaletli Forma dagitacaksin, Arap kabilesi nasilsa 11 garanti diye sitine takmiyorlar ve sen hala oynatiyorsun bu ruhsuzlari...

Arda olmayınca babel sol kanat oynayacak diye emirmi var anlamadım. Geçen sene bağıra bağıra gönderttik babeli yine 11 oynatıyo şaka gibi
Bu maç hocaya yazar ne yazık ki. Forma adaleti olsa, Etobo ve Diagne ilk 11 başlardı. Taktik icabı da koşmayan defansa yardım etmeyen Feghouli'nin ve hatta Emre Kılıç'ın oynamaması gerekirdi. Maç boyu adamların ayağından bir tek top kapamadık. Sanki bana M. city herifler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 5dk bir takim orta yapamazmi .arkada osura osura paslasmalar nedir ya.

bu omerinde ayagina soxum 2 tane orta yapdi oda rakib takimin oyuncusuna deydi

Geri
Üst Alt