şu maça etebo ile çıkmayıp babeli koyan hoca ne açıklama yapacak merakla bekliyorum
En basindan beri diyorum umarım eleniriz diyeOrası da doğru, neymiş ön eleme oynayacakmış şampiyon olan çok ta..
Saracchi kim yav. Once depar atinca sakatlanmamayi basarsin. Nasil futbol izliyosunuz anlamak guc. Fatih Hoca'yi begenen guruptasiniz sanirim.Omerin gerisinde saracchi olsa gorurdun.sarachiyi burak emre olsa daha etkili olursu cozgiye kacan bek olmazsa orta gelmez.geriden yapilan orta 18 disindan kafayla uzaklastirilir.ortali oyun oynuyacaksan beklerin ters ayakli olamaz
Kanatlar ve forvetimiz yeterli olsa bir şansımız olurdu belki de yetersiz.Ülkeyi rezil etmekten başka bir işe yaramıyoruz. Gitmeyelim arkadaş avrupa neyimize ya.
Boyle adileri konusturuyorlar yaziklar olsun yonetimFrank de Boer: Ondan futbolun nasıl oynanmayacağını öğrendim
Pirlo:Tanıdığım en kötü hoca Fatih Terim
Nzonzi: Sahada hiçbir zaman taktiğimiz yoktu
Thomas Tuchel: Onun bir B planı olmadığını biliyorduk
Kebapçı Selo: Bir daha gelse yine döverim
ligde sampiyon olan takim 20 milyon euro ödül alırken tek maçta 6 milyon euro alacaksın o sebeple.yahu delimisiniz neden kızıyorsunuz bizim icin daha iyi oldu 3 kulvarı götürecek kadromu varda kızıyorsunuz
sokturtma bir tarafına