GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 144

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130K
Sayfa
144/155
Frank de Boer: Ondan futbolun nasıl oynanmayacağını öğrendim

Pirlo:Tanıdığım en kötü hoca Fatih Terim

Nzonzi: Sahada hiçbir zaman taktiğimiz yoktu

Thomas Tuchel: Onun bir B planı olmadığını biliyorduk

Kebapçı Selo: Bir daha gelse yine döverim
Hocanin başarısızlığı için pusuya yatıp gelin anca 9 yılda 176 mesaj ilginç

Saracchi kim yav. Once depar atinca sakatlanmamayi basarsin. Nasil futbol izliyosunuz anlamak guc. Fatih Hoca'yi begenen guruptasiniz sanirim.
Ojudugunu anlamayan gruptasiniz sanırım..Hoca sol ayajli bek oynatsaydi iceri orta gelirdi diyoruz..tees ayakli bekle orta yapamazsin.Linnesle orta gelmez diye mac öncesinde yazdim ilk 11 aciklandiginda bakarsan orda duruyo hala.Nitekim diagne falcao coft forcette tek tehlikeli orta gelmedi.
Ayrica sarachi degil emre bile olsa orta acardik cunku tekte oynayacak cizgiye inecek duz ayakli bek..Ayrica hicanin bu saatten sonra kulupte yonetici olmak disinda alternatifi yok kendiai iki yildir sahada yok

Gerçekten anlamıyorum şu maçta neden Babel başladı. Hadi Feghouli’nin yedeği yok diyelim. Neden Babel neden :( Emre neden solda değil Etebo neden 11 başlamadı?
Hiçbir açıklaması yok babel en son ne zaman iyi top oynadı.Ben hatırlamıyorum.Yine ne umuyorsun da bu el frenini takıma koyuyorsun.
Adamın gs umrunda değil.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sanki bizim lig primer lig kalitesinde liverler laziolar falan var 7. oluruz diyorsun
Geçen sene önce Sivas sonra Trabzon ve Başakşehir inatla şampiyon olmamak için uğraştı da ne oldu reis ? geçen senekinden daha kaliteli bir kadromuz var diyebilir miyiz ? üstüne üstlük Muslera ve taraftar da olmayacak

Ben takımdan ümidimi kestim hani getirip altın tepside şampiyonluğu sunsalar bir bok yer yine beceremeyiz

Net hak etmedik ama şunuda unutmayalım Terim geldiğinden beri ffp vs adama asla bütçe verilmedi, Belh Fegh o almadı Tudor zamanı transferler hala hoca hep bonservissiz adamlarla devamkeeee, bence asıl suçlu yönetim adam çıkıp diyor zaten bende bu tarz oyuncu yok vs, rakibin fizik kalitesi temposu ortada bugün biz değil hangi Türk takımı olursa olsun olmazdı, bizde temposuz adam çok Falcao Fegh Belh Babel başta olmak üzere gönderilmeli bir şekilde yerine adam alamasan bile yedekler gençler vs tempolu takım yaratılmalı, hoca zaten basmayan adamlardan verim alamıyor.

Bu maç Önce hocaya sonra önetime yazar.Ne olursa olsun.Karşında milan falan olsa hadi anlarım da rangers o kadar da iyi takım değil.Hayır hocam geçen sene feghouli ve babel ile defalarca denedin her seferinde rezalet oldu.Neden yav ? Ustune birde futbolu bırakmış emekli var forvette.2 3 maç iyi oynayınca hepimizin gözu boyandı ama 2 tane rezalet maç oynadık.Adamlar kapandı açamadın.

MAĞLUBİYETİN ESERİ: TERİM

Fatih
Omar-Luyi-Marcao-Linnes
Taylan
Berlhanda-Emre
Feghouli-Falcao-Babel
​
Bu kadroyla ne oynamayı düşündün hoca çık anlat bilelim artık. Bırak bahaneleri de anlat bilelim.

Tamam transfer yok oyuncu yok kadro dar biliyoruz da biraz da sen bir şeyler üretmeye çalış be. Oğulcanı Keremi Sekidikayı sen aldırdın hoca bunlar nerede? Sahada aylardır yürüyen Babel ve Feghouliyi görmüyor musun? Ya da benim aklıma daha kötü şeyler geliyor yönetime ders vermeye mi çalışıyorsun?

75 dk Feghouliye nasıl sabrediyorsun hoca?Feghoulidenönce Belhandayı çıkarmak için ne içiyorsun cidden söyle bilelim.

2.yarının başında şöyle bi takıma dönsen

Fatih
Linnes-luyi-marcao-emre taş
Taylan
Belhnda-etebo
​

bir şeyler denesen kaybedersin söyle de bilelim ya valla 3 senedir gına geldi bir taktiğe takmışsın onu oynatmayı bile beceremiyorsun ama ısrarla onu deniyorsun

Başarısızlık üzerinden yönetimi mi cezalandırmaya çalışıyorsun amacın nedir? 1 tane b planın yok ya. Sekidika oğulcan kerem zart zurt oynamayacaksa biz niye bunlara para verip alıyoruz havıbaba tekkesimiyiz yeter be en aonunda bıktırdınız kendinizden. Seni savunmayı da artık bıraktım çünkü savunulacak en ufak bir tarafın yok.

Geri
Üst Alt