Göksel Ayrancı
Sarı Üye
Sizin mac kacta @Göksel Ayrancı
20:45
Sizin mac kacta @Göksel Ayrancı
Degol git lan şikeciNe diyon dayuuu
Yönetim yönetim olsaydı geçen sene 6. Olduğumuz zaman önce ft'ye tekmeyi basardi.Su anasını sattığımın maçı yüzünden televizyonu kırdım. Yönetim denen bir şey yok su takimda yazıklar olsun ulan
+1 ligde şampiyon olsak ne olmasak ne ya .bu sene ben daha maç felan izlemem ne heves bıraktılar ne bişeyKusura bakma ama sok..... bu ligi ve sampiyonlugu
göksel gibileri çok s.. hocamız ondan acılarıKuşları s.....i için mi bu kadar nefret ediyorsun? Altında inlediğiniz için
Evet 3 yildir oynanan rezil futbolun sorumlusu Linnes. Ayrica 17 milyon euro yillik alan Babel-Falcao-Belhanda-Feghouli'nin oynadigi futbolunda sorumlusu Linnes. Omar'dan sekip 10 saniye havadan Fatih'in 1 metre onune dusen topun sorumlusuda Linnes.Ojudugunu anlamayan gruptasiniz sanırım..Hoca sol ayajli bek oynatsaydi iceri orta gelirdi diyoruz..tees ayakli bekle orta yapamazsin.Linnesle orta gelmez diye mac öncesinde yazdim ilk 11 aciklandiginda bakarsan orda duruyo hala.Nitekim diagne falcao coft forcette tek tehlikeli orta gelmedi.
Ayrica sarachi degil emre bile olsa orta acardik cunku tekte oynayacak cizgiye inecek duz ayakli bek..Ayrica hicanin bu saatten sonra kulupte yonetici olmak disinda alternatifi yok kendiai iki yildir sahada yok
Babel gol atsa kahraman gibi dolaşacaktı işte feguli her mac sıcıyor ama feguliyi oynatıyorşu maça etebo ile çıkmayıp babeli koyan hoca ne açıklama yapacak merakla bekliyorum
Kaybol lan şikeciAc agzini ✈ Geliyor
Bu dediğine inanıyormusun renkdaşRevizyon sart oglu sart artik. Hemen kasimpasa macinda hemde. Ver artik formayi ali yavuza kereme jesseye ogulcana eteboya suleymana. Yeter artik ayni oyuncularla da yeniliyoz bari gencleri dinamizimini kullanalim
Lan bi gitSana mi soracayduk dayu
Su anasını sattığımın maçı yüzünden televizyonu kırdım. Yönetim denen bir şey yok su takimda yazıklar olsun ulan
sana küfür edip ceza alabilirim ama senin gibi bir kusa küfür etmeye değmez ama sen genede şunu bil en ağır küfürleri yazmadanda edebiliyorum
renktaş bok gibi ligimiz bok gibi takımlardan oluşuyor emin ol bu rezil ligte karagümrük hatay bile şampiyon olabilirGeçen sene önce Sivas sonra Trabzon ve Başakşehir inatla şampiyon olmamak için uğraştı da ne oldu reis ? geçen senekinden daha kaliteli bir kadromuz var diyebilir miyiz ? üstüne üstlük Muslera ve taraftar da olmayacak
Ben takımdan ümidimi kestim hani getirip altın tepside şampiyonluğu sunsalar bir bok yer yine beceremeyiz
tamamen sacma mantık avrupada mücadeleedecek kadron varmı tabıkı yok 1 tane bile oyuncu sakatlansa ne avrupa kalır ne ligligde sampiyon olan takim 20 milyon euro ödül alırken tek maçta 6 milyon euro alacaksın o sebeple.
Şampiyon olunca ne olacak ki seneye ayni rakip gelince elenip yine bu turnuvaya gelceksin
Oğulcan’a 4 milyon tl ödeyecekmişiz yıllık diyordu üyelerden biri.Bu paraları ödeyip bu adamları kadroya almamak ilginç.Hocada Kerem'i aldırttı hızlı adam eksiği varken kanatta neden oynatmaz neden şans vermez madem oynatmayacaksın ne diye aldırırsın.