GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 146

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130K
Sayfa
146/155
Hocada Kerem'i aldırttı hızlı adam eksiği varken kanatta neden oynatmaz neden şans vermez madem oynatmayacaksın ne diye aldırırsın.

Su anasını sattığımın maçı yüzünden televizyonu kırdım. Yönetim denen bir şey yok su takimda yazıklar olsun ulan
Yönetim yönetim olsaydı geçen sene 6. Olduğumuz zaman önce ft'ye tekmeyi basardi.

Yönetimin bundan başka bir hatası yok.
O tekmeyi bastığı an kulübün önü açılır.

Şimdi ise 33 'luk arda ile kulübün kapısına kilit vurduk resmen

Bir Galatasaray taraftarı olarak utanç duyduğum bir maçtı, mesele kötü futbol falan değil, çok aşırı vurdumduymaz ruhsuz karaktersiz onursuz bir oyun vardı sahada. Samimi söylüyorum daha düzgün bi rakip olsaydı paramparca etmişlerdi bizi, ne hoca ne başkan ne Abdül insan içine çıkamazdı

Ojudugunu anlamayan gruptasiniz sanırım..Hoca sol ayajli bek oynatsaydi iceri orta gelirdi diyoruz..tees ayakli bekle orta yapamazsin.Linnesle orta gelmez diye mac öncesinde yazdim ilk 11 aciklandiginda bakarsan orda duruyo hala.Nitekim diagne falcao coft forcette tek tehlikeli orta gelmedi.
Ayrica sarachi degil emre bile olsa orta acardik cunku tekte oynayacak cizgiye inecek duz ayakli bek..Ayrica hicanin bu saatten sonra kulupte yonetici olmak disinda alternatifi yok kendiai iki yildir sahada yok
Evet 3 yildir oynanan rezil futbolun sorumlusu Linnes. Ayrica 17 milyon euro yillik alan Babel-Falcao-Belhanda-Feghouli'nin oynadigi futbolunda sorumlusu Linnes. Omar'dan sekip 10 saniye havadan Fatih'in 1 metre onune dusen topun sorumlusuda Linnes.

şu maça etebo ile çıkmayıp babeli koyan hoca ne açıklama yapacak merakla bekliyorum
Babel gol atsa kahraman gibi dolaşacaktı işte feguli her mac sıcıyor ama feguliyi oynatıyor

hoca sürekli ders verme peşinde ben bilirim ben yaparım peşinde bu hic degişmeyecek yapısı bu

Kurulan dar kadro zaten hesapları Uefa gruplarına kalacak bir şekilde hesap edilmemiş.
6 milyon Euro yu alalım yeter diye dusunmussekte ona da yetmedi .
Küçülüyoruz arkadaşlar avrupa gibi bir vitrinde olamıyorsan bunu kabul etmeliyiz en başta.
Bana göre değerli oyuncularımızı satıp daha hesaplı oyuncular ile bir takım kurmakta fayda var artık. Zaten bize para kazandıracak 2 oyuncu var Marcao ve Luyindama.
Üzgünüm arkadaşlar sene başında ki kaybolan heyecan ve hedeften dolayi çok Üzgünüm .
Bence ayaklarimizin yere sağlam basma zamanı. Rangers bizden çok daha iyi bir takım sebebi de şu ; ne yaptığını biliyor oyuncular. Ve caplarinin da farkindalar. Bizde ne potansiyelimizi yansitabilme var ne de ne oynadığımızı bilen futbolcu.
Geçmiş olsun.

Geçen sene önce Sivas sonra Trabzon ve Başakşehir inatla şampiyon olmamak için uğraştı da ne oldu reis ? geçen senekinden daha kaliteli bir kadromuz var diyebilir miyiz ? üstüne üstlük Muslera ve taraftar da olmayacak

Ben takımdan ümidimi kestim hani getirip altın tepside şampiyonluğu sunsalar bir bok yer yine beceremeyiz
renktaş bok gibi ligimiz bok gibi takımlardan oluşuyor emin ol bu rezil ligte karagümrük hatay bile şampiyon olabilir

ligde sampiyon olan takim 20 milyon euro ödül alırken tek maçta 6 milyon euro alacaksın o sebeple.
Şampiyon olunca ne olacak ki seneye ayni rakip gelince elenip yine bu turnuvaya gelceksin
tamamen sacma mantık avrupada mücadeleedecek kadron varmı tabıkı yok 1 tane bile oyuncu sakatlansa ne avrupa kalır ne lig

yorgunluk kısmına girmiyorum bile evet para önemli ama o 6milyonu alacaz derken ocak ayında hepsinden kopmuş vaziyette olmamz cok daha olası

eskidendi o avrupa fatihi vs cok uzunca bir süre bizim ligten hicbir takım avrupada birşey yapamaz bu berbat kadrolar ile

Geri
Üst Alt