Arif Ulu
Baba Gündüz
Arda yi arar oldukArda maçta olmayacak diye seviniyordum Arda'dan da kötü olan herifi koydu ya![]()
Arda yi arar oldukArda maçta olmayacak diye seviniyordum Arda'dan da kötü olan herifi koydu ya![]()
Ben de donk ile taylani degitirir donk yerine oraya feg i koyardim.Taylan etobo onlerinde feg sol bekte emre sagda linnes sol acik kilincBen olsam soyle cikarim;
Fatih
Omar Luyi Marcao Tasdemir
Donk Etobo
Emre Taylan Linnes
Falcao
Oyle kanatlara poposunu kaldirip geri donmeyecek adam koymam. Hem Emre'den hem de Linnes'ten her atak yedigimiz pozisyonda beklere yardima gelmelerini soylerim. Macin gidisatina gore 70-75 gibi Arda ve Feghouli'yi koyarim.
Taylan'i ileride pres baslatmasi ve hizli pas atmasi icin ortaya koyarim.
Donk'tan sert oynamasini ve kafa toplarinin hepsini almasini isterim. Klasik pozisyon hatalarini yapmaya devam ederse en azindan arkasinda Luyi ve Marcao olur.
Fiziki olarak guclu rakibe karsi lakayit adamlarla oynarsak kaybederiz. Gruplara kalip milyon Euro'lari kasaya koymamiz lazim. Zaten GS bu sene cok ciddi zarar yapacak. Bunu minimuma indirmek lazim.
Sevdiğim bi kanal.Geniş Aile'yi falan filan yayınlıyolar..olm bu kanal dizi falan veriyo maçı unutacaklar gibi
ulvi lavuğunu gördüm az önce ver kaç diye bi film sanırımSevdiğim bi kanal.Geniş Aile'yi falan filan yayınlıyolar..

Zaten kazanabilmemiz için Belhanda'nın iyi oyununa ihtiyacımız var.Bir de Belhanda müthiş bir oyunla 2 gol atarak galibiyetin baş mimarı oluyormuş sonra satmaktan vazgeçiyormuşuz ya da 7 milyon Euro bonservis istiyormuşuz
İletişimleri 10 numaraulvi lavuğunu gördüm az önce ver kaç diye bi film sanırım
boş bi kanala benziyoo![]()
Ne zaman yazsam cevap aldım.Ulvi'nin filmleri fazla.Sana dediğim listede filmi çok
Cevahir'de Trt 1'de dizide oynayıp yarışma sunuyo 
kendisi gamsız oldugu için oynamak istemişBelhanda satıldıysa niye oynatıyoruz yav sakatlanacak bir şey olacak kalacak yine takımda..
yaprak dökümü mü var yine yoksaolm bu kanal dizi falan veriyo maçı unutacaklar gibi
kafamda sürekli teve2 ismini tekrarlıyorumŞifreli kanallardan maç izlemekten,açık kanalları unuttuk.Umarım bulmak için zorlanmayız.