GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 38

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130,2K
Sayfa
38/155
Fatih hocamızın kanatlara pır pır iki adam koyması iyi olmuş(!) Sağlı sollu bindireceğiz(!)
Neyse Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır. Koyup gelicez inşallah.

Son bir Şarkı Rica Ediyoruz Kral
388x220-son-dakika-galatasarayda-younes-belhandaya-nice-talip-oldu-1601301751781.webp

Ben olsam soyle cikarim;

Fatih

Omar Luyi Marcao Tasdemir

Donk Etobo

Emre Taylan Linnes

Falcao

Oyle kanatlara poposunu kaldirip geri donmeyecek adam koymam. Hem Emre'den hem de Linnes'ten her atak yedigimiz pozisyonda beklere yardima gelmelerini soylerim. Macin gidisatina gore 70-75 gibi Arda ve Feghouli'yi koyarim.

Taylan'i ileride pres baslatmasi ve hizli pas atmasi icin ortaya koyarim.

Donk'tan sert oynamasini ve kafa toplarinin hepsini almasini isterim. Klasik pozisyon hatalarini yapmaya devam ederse en azindan arkasinda Luyi ve Marcao olur.

Fiziki olarak guclu rakibe karsi lakayit adamlarla oynarsak kaybederiz. Gruplara kalip milyon Euro'lari kasaya koymamiz lazim. Zaten GS bu sene cok ciddi zarar yapacak. Bunu minimuma indirmek lazim.
Ben de donk ile taylani degitirir donk yerine oraya feg i koyardim.Taylan etobo onlerinde feg sol bekte emre sagda linnes sol acik kilinc

Uefa’nın bu sene Türk takımlarına özel bir garezi var sanırım. Bjk’ye Milan çıktı, Alanya Rosenborg, Başak Y gibi kura çekti zaten. Bize muhtemel rakiplerden en zoru geldi deplasman üstelik. Tesadüf olabilir mi?

Geri
Üst Alt