GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 39

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130,2K
Sayfa
39/155

Taylan Belhandanı g*tü kesiyor, yakışmadı
1601576430971.webp

Bence defans bölgesi hariç diğer oyuncular arasında fark göremiyorum.bu yüzden oynayan veya oynamayanlar arasında fark yok.
orta saha ve kanat bölgesine beş adet oyuncu lazımdı..Hala lazım.Buraya her yorum yaptığımda bu yöneticilere küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.

ben bizden bağımsız rangersin çok abartıldığını düşünüyorum.Bu maçda çok kolay mağlubiyet alırsak bu rangerin iyi oluşundan değil bizim performansımızdan kaynaklanacaktır.

Maç özetlerini izleyince benim de gözümde büyüdü. Ta ki Wilhelm maç özetini izleyene kadar. Fark yiyecekleri maçta 4-0 kazanmışlar.

Uefa’nın bu sene Türk takımlarına özel bir garezi var sanırım. Bjk’ye Milan çıktı, Alanya Rosenborg, Başak Y gibi kura çekti zaten. Bize muhtemel rakiplerden en zoru geldi deplasman üstelik. Tesadüf olabilir mi?

Östersunds ve Vardar geldiğinde çok farklı bir performans gösterdik sanki :) Takımlarımız leş, Edirne'yi geçince mahalle takımları bizimkilerle top diye oynuyor. Adamlar feneri yenince prim olarak telefon almışlardı kulüpten bizimkiler 4-5 milyon euro alıp koşamıyor.

Östersunds ve Vardar geldiğinde çok farklı bir performans gösterdik sanki :) Takımlarımız leş, Edirne'yi geçince mahalle takımları bizimkilerle top diye oynuyor. Adamlar feneri yenince prim olarak telefon almışlardı kulüpten bizimkiler 4-5 milyon euro alıp koşamıyor.
Üstad mesele takımlarımızın kötü performansı ya da elenmemiz değil ki. Başka bir şeyden bahsediyordum :)

Geri
Üst Alt