içime doğan his doğrultusunda önümüzdeki maçlardan babayı alacağız gbi duruyor
Bu Teve 2 kanalını Suudi Arabistanda uyduya bi türlü ekleyemedim yav. Burada desteklenmiyor mu yoksa başka bir şey mi var acaba? Çok çaresizce yazdım ama belki fikri olan vardır. Yoksa maçı izleyemeyeceğim.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teve 2nin kendi sitesinde izleme şansın yok mu renkdaş?Bu Teve 2 kanalını Suudi Arabistanda uyduya bi türlü ekleyemedim yav. Burada desteklenmiyor mu yoksa başka bir şey mi var acaba? Çok çaresizce yazdım ama belki fikri olan vardır. Yoksa maçı izleyemeyeceğim.
Bu Teve 2 kanalını Suudi Arabistanda uyduya bi türlü ekleyemedim yav. Burada desteklenmiyor mu yoksa başka bir şey mi var acaba? Çok çaresizce yazdım ama belki fikri olan vardır. Yoksa maçı izleyemeyeceğim.
Evet bir mide bulantisi hissiyati haiz oldu.Cok kötü bir his var icimde. Hayirlisi.
Rdaş biz yallah Arabistana derken sana demiyorduk yahuBu Teve 2 kanalını Suudi Arabistanda uyduya bi türlü ekleyemedim yav. Burada desteklenmiyor mu yoksa başka bir şey mi var acaba? Çok çaresizce yazdım ama belki fikri olan vardır. Yoksa maçı izleyemeyeceğim.

Yorgun olduklarini sanmamRangers 1 ağustosta lige başlamış.
Oyuncuların çoğu 10-11 maç oynamış.
Yorgunsa onlar da yorgun yani.
sahada dayak yiyeceğiz sankiWhatsappta görüşlerimi belirttim git onları oku gel.Yorgun olduklarini sanmam
devre arasi espriler yapacakmis
![]()