Mert Aslan
Ulubatlı Souness
McGregor daha yaşıyor mu vay anasını
McGregor daha yaşıyor mu vay anasını
bizzat kanalın kendi sitesi, %100 legaldirMacin linkini istemek yasakmi sifre olmadigi icin? Amerikadikiler nerden izleyebilir?
Macin linkini istemek yasakmi sifre olmadigi icin? Amerikadikiler nerden izleyebilir?
google amcaya teve2 izle yazarsaniz link cikar heraldeMacin linkini istemek yasakmi sifre olmadigi icin? Amerikadikiler nerden izleyebilir?

hangi kadro ile çıkmasını bekliyordun veya arzuluyordun sıddıkKaybedecegiz bu kadro ile çıkmak bildiğiniz delilik
yedek kulübesinde mane ve salah varken bu kanatlarla oynamak saçmalık..Kaybedecegiz bu kadro ile çıkmak bildiğiniz delilik
Teve2’nin kendi sitesinde canlı yayını var ama ABD’ye açık olur mu bilmem. Ben de ABD’deyim ve merak ediyorum açıkçası.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Problem yok renkdaş, dönüş maçını alırız İstanbul'daKaybedecegiz bu kadro ile çıkmak bildiğiniz delilik

tur atlarsak belhanda gitmeyecek1-0 olsun bizim olsun
haydi CİMBOM![]()
Kaybedecegiz bu kadro ile çıkmak bildiğiniz delilik
Belhanda valizleri gerisin geri rafa kaldırsın diyorumtur atlarsak belhanda gitmeyecek
elenirsek belhanda gidecek
hangisini seçersin
inanmıyorum üstat kusura bakmaBelhanda valizleri gerisin geri rafa kaldırsın diyorum
bu nasıl soru üstat
Aynen renktaş ya şaka gibiyedek kulübesinde mane ve salah varken bu kanatlarla oynamak saçmalık..
inanmıyorum üstat kusura bakma
I ❤ BELHANDA falan yazman gerekirdi