GSCimbom
⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart
Emre Altun

⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart Sayfa 106

Emre Altun ·

Cevap
2,4K
Okunma
86,5K
Sayfa
106/121
Şu taç kullanma olayında beki bekleme olayına uyuzum. Sanki beklerin taç atması zorunluymuş, hızlı kuşlanılması gereken yerlerde bekliyoruz, bekliyoruz sonra bek geliyor ve öne yaklaşan adama doğru atıyor. Ee madem bu kadar basit kullanacak niye illede 50metreden bu adamın gelmesini bekliyoruz?
Kontra yememek için bekleniyor takım yerine otursun diye. Bu dünyanın her yerinde böyle bok atacağım derken bilginizi ortaya çıkarıyorsunuz.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadae berbat bir rakiple kendi sahanda berabere kal
Tiksiniyorum artık bu ö bayramdan yeter yahu yeter. 1 milyonluk 20 yaşındaki çocuktan utanın lan.

Ortasahaya dieng yerine bence daha efektif, lider, oyun kurma becerisi olan biri olsa daha iyi olur. Berkanla taylan idare eder 6yı. Sağ öne ağzına kadar ofansif özellik yükşü biri şart

EFCDE008-B62C-4176-AE92-CDC373EAE0E2.webp

Evet tükürdüğümü yalama vakti. Muslera beter fatih terim beter. Oyuncu değişiklikleri facia. Muhammed i çıkarması facia. Aytaç kara facia. Boey maça ısınınca lafımı yedirtti bana. Ömer facia.

Terim e tek lafım oyun oynanırken benden farklı ne görüyor olabilir diye düşünüyorum artık. Hadi aanholt yoruldu Ömeri aldın diyelim hak veririm. Ama Arda nedir Allah için??? Emre var barış var sekidika yı alıp keremi sola çekebilirsin. Aytaç 10. Dk dan sonra yok oyunda. Emre yi niye almıyorsun?

Avrupa dan elenirsek gitsin artık derim terim için.
Muslera için de 35 yaşına gelmiş bir kaleci yapacağı şeyi bilmese bile yapmayacağı şeyi bilmeli. Orada nasıl ikilemde kalıyorsun? Hadi oldu niye adamı indiriyorsun?
Bu takım çok kötü.

Geri