⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Şu taç kullanma olayında beki bekleme olayına uyuzum. Sanki beklerin taç atması zorunluymuş, hızlı kuşlanılması gereken yerlerde bekliyoruz, bekliyoruz sonra bek geliyor ve öne yaklaşan adama doğru atıyor. Ee madem bu kadar basit kullanacak niye illede 50metreden bu adamın gelmesini bekliyoruz?
Kontra yememek için bekleniyor takım yerine otursun diye. Bu dünyanın her yerinde böyle bok atacağım derken bilginizi ortaya çıkarıyorsunuz.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.5 milyon yatırım yaptığımız bay varken hocanın kendi evladı arda’yı oyuna alması hocanın bittiğinin kanıtıdır

Oyuncuları tebrik ederim, teknik heyetimiz maalesef hala 1990’larda…

Bu kadae berbat bir rakiple kendi sahanda berabere kal
Tiksiniyorum artık bu ö bayramdan yeter yahu yeter. 1 milyonluk 20 yaşındaki çocuktan utanın lan.

Ortasahaya dieng yerine bence daha efektif, lider, oyun kurma becerisi olan biri olsa daha iyi olur. Berkanla taylan idare eder 6yı. Sağ öne ağzına kadar ofansif özellik yükşü biri şart

Kaleye irfancan şart muslera ile feshedelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hesaplarına göre 32 33 transfer yaparsak aralarından 11 seçip başarılı olabiliriz

EFCDE008-B62C-4176-AE92-CDC373EAE0E2.webp

Evet tükürdüğümü yalama vakti. Muslera beter fatih terim beter. Oyuncu değişiklikleri facia. Muhammed i çıkarması facia. Aytaç kara facia. Boey maça ısınınca lafımı yedirtti bana. Ömer facia.

Terim e tek lafım oyun oynanırken benden farklı ne görüyor olabilir diye düşünüyorum artık. Hadi aanholt yoruldu Ömeri aldın diyelim hak veririm. Ama Arda nedir Allah için??? Emre var barış var sekidika yı alıp keremi sola çekebilirsin. Aytaç 10. Dk dan sonra yok oyunda. Emre yi niye almıyorsun?

Avrupa dan elenirsek gitsin artık derim terim için.
Muslera için de 35 yaşına gelmiş bir kaleci yapacağı şeyi bilmese bile yapmayacağı şeyi bilmeli. Orada nasıl ikilemde kalıyorsun? Hadi oldu niye adamı indiriyorsun?
Bu takım çok kötü.

Biz şimdi ligdeki en az gol yiyen kalecimiz okan koçuk’u gönderip Fatih’i tuttuk di mi takımda

Son düzenleme:
Biri Fatih Terim 'i kaçırsın maç öncesi %90 filan turu geçeriz, ama Fatih Terim bir değişiklik yapar Ömer 'i Arda 'yı Aytaç 'ı filan sahada tutar bir şekilde turu verir elleriyle
güvensizliği anlayabiliyorum ama gerçeklerden kopmaya gerek yok, ikinci maçta takımı daha iyi tanıyacağımız için erken bir gol bulup rahat turlarız

Geri
Üst Alt