Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.407
- 3.373
- 2.278
Yarına kadar almayı başaracaklarını sanmıyorum, alsalar bile arada dağlar kadar fark yok Gedson olsa eyvallah.Aytaç yerine berkanı yazarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarına kadar almayı başaracaklarını sanmıyorum, alsalar bile arada dağlar kadar fark yok Gedson olsa eyvallah.Aytaç yerine berkanı yazarız
Bu şey değil mi ya aynı şeyin lacivertiNando
Boey Luyi Marcao PvA
Taylan
Aytac Kilinc
Babel Mo Kerem
PVA hazir degilmis buyuk ihtimal oynamiyormusMuslera
Boey Luyindama Marcao Pva
Aytaç
Kerem Cicaldau EmreK Bay
Mostafa
Çıkacağız maç tur bence ortada.
Alanyaspor'un eline düştük yine fiyat artırımı yaparlar yetişmezAytaç yerine berkanı yazarız
Maçtan önce 2 kişi ekleme durumu var sanırım. İnş 2 ortasaha çözeriz de şu iskoçlara rezil olmayızYarına kadar almayı başaracaklarını sanmıyorum, alsalar bile arada dağlar kadar fark yok Gedson olsa eyvallah.
Eleriz bence düşündüğümüz kadar kötü durumda değiliz.Psv ters bir takım bize.Elenirsek cok zor gunler bizi bekler.
Güzelde para veriyor katılım ücreti falan UEFA ile kafa kafaya neredeyse %15 falan fark var.Eleneriz, zaten elenelim de. EL bize çok fazla, ağır mağlubiyetler alırız yine. Konferans liginde alacağımız güzel sonuçlar moral olur yeni kadromuzla. Bence konferans ligi bize daha hayırlı olur.
Bugün salim manav bitti yazmıştı. Bence bitti o iş ufak detaylar kaldı. Son anda zaten fiyat arttıracaklarsa olmaz o iş vazgeöerizAlanyaspor'un eline düştük yine fiyat artırımı yaparlar yetişmez
Cicaldau olmuyormus listeyeBu şey değil mi ya aynı şeyin laciverti
PSV ters bir takim degil, biz cok kotuyuz.Eleriz bence düşündüğümüz kadar kötü durumda değiliz.Psv ters bir takım bize.
Oluyor diyorlarCicaldau olmuyormus listeye
Şu kıytırık takımı psv ile bir tutacaksak futbol konuşmayalım bir zahmetPsv 5 atar derken de aynı şeyleri diyordunuz. Halimiz ortada. Aynen abartmayın.
InsallahOluyor diyorlar
Psv bizim için ters takımdı, ilerde press ve kaptığı topları hızlı oynuyorlar.Bekleyen bir takım olsa bu kadar kolay elenmeyebilirdik bence.Umarım haklıyımdır,yoksa çok zor günler bizi bekliyor dediğin gibi.PSV ters bir takim degil, biz cok kotuyuz.