⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Makas çok açıldı! St. Johnstone gibi bir rakibi elememiz çok zor!

sahada görevlerini bilen organize halde bütünlük içeren her takım bizi yenmeye müsait
futbolun temel olayından bahsediyorum. kaliteli oyuncu getirsek bile işe yaramıyor bu gereksinimleri yerine getiren takımlara karşı
taş devri futbolu bile denmez bizim oynadığımız şeye

Gönül rahatligiyla eleriz diyemiyoruz

Daha sezon basinda bu duruma düsmemiz Gercekten aci bir durum

Gecen sezon uefa ön elemesinde takim hazir durumdaydi mesela,simdi ise hic isik yok

Tanrı size merhamet etsin çünkü bu takım etmeyecek yedeklerle çıkmayacağız bu sefer karşınıza

Zor maç olursa direk istifasını versin. St. Johnstone barça olacak nerdeyse. İki maçta en az 5 atmamız lazım, atamıyorsak oyun olarak ezmemiz lazım. Onu da yapamıyorsak Konferans ligine de gitmeyelim, Avrupa'da işimiz yok.

Eskişehir'e bol bol İskoç taraftar gelmişti. Nevizade'de güzel ortam olur.
Tanışın eğleşin oralardaysanız.

terim ve oyuncuları ezip geçer ve tekrar imparator sesleri yükselir.

Umarım en azından 1 puan alırız da ülke puanına katkımız olur !!!!

Hiç izlemedim bu ekibi, mevcut kadronun kondisyonunu ve olmayan oyun planını göz önüne alırsak Galatasaray'ı rahat elerler.

Yeni yapılanmamız ile bizim yerimiz konferans ligi bile değil, Avrupa sahnesi bize göre değil.

Berkani yetistirebilirsek o oynasin orta sahada Emre Kilinc ruh gibi

Kadrolarinda 22 futbolcu bulunuyor , gectigimiz sezon 12 takimlik ligde 6. bitirmisler.
Bizim icin rakip degiller kolay eleriz bunlari , bazi seyleride abartmamak lazim.

Rakip baya bir zorlu bizim için, elemek içinde galip gelmemiz gerekiyor, bakalım tüm ülke dualarını hocamızdan eksik etmesin, başka çare yok gözüküyor

yeniliriz. ofans gucumuz 0. pozisyon uretme 0. ortasaha 0. ustelik yeni transferlerdende yoksunuz. pek fazla umidim yok

Hadi bunu da yayınla Acun Ilıcalı!

Bunlar İskoçya kupasını almış geçen sezon boş takım değiller diyebiliriz bahanemiz hazır
Fatih Terim 'in bahanesi dün akşamdan hazırdı zaten reis
-Yarın öğlene kadar listeyi vermek zorundayız.
-St Johnstone, daha evvel seyretme imkanımız olmadığı bir takım

Sonra işte maç günü açıklamalarında da Ciacaldau 'nun olmadığını filan bahane gösterir

Geri
Üst Alt