⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Köy takımına bırak golü pozisyona girmekte zorlanıyoruz. Bu takımdan bi halt olmaz. Taylan berkan varken aytaça ne gerek var 11de. E orta saha görevlerini bilmiyor pozisyon paylaşamıyor. Açık oyuncuları yetersiz, babelin gücü yok. Tdlik meziyeti zaten yok. İşkenceye devam.

Bence o kadar kötü değildi doğru düzgün hazırlık maçı yapmadık Berkan boey pva ilk maçları ama bence iyiler özellikle Berkan gayet iyi ben olumlu düşünüyorum rakip ufak takım ama küçümsememek lazım küçümsenecek takım olsa burda maça çıkmaz dı bizim bir kanat 2 stoper bariz lazım adamlar çok kapandı bence iyiydik

Ya beyler bir şeyi de abartmayın istiyorsunuz ki ilk yarı 5-0 içeri girelim, 2 tane net kaçırmışsın onlar gol olsa uzay futbolu mu oynamış olacaktık.

1 yarı izledikleri oyuncuyu da çöp ilan etmezler mi beni bir gülme alır hemen :d Asıl çöp cahil taraftardır. İzlemedikleri adamı sırf yeni transfer diye göklere çıkarırlar sonra adam sadece 1 yarı oynayınca çöp ilan ederler.

Aanholt kaliteli oyun kurma kabiliyeti var ve hızlı.

Babel çabalıyor ama yaş aldığı için beyniyle düşündüklerini fiziği elvermiyor.

Boey tutuk 3-4 maç sonra kendine gelir muhtemelen bekleneni veremiyor.

Aytaç tutuk aradığımız kalite kendisi değil.

Taylan en aklı başında top oynayan topçumuz.

boeyden ümitliyim ben beğendim 20 yaşında gencecik bir çocuk daha bir kaç maç sonra fişek gibi olur stoperlerinin kötü marcao toparlarsa Luyi bitik

Bence o kadar kötü değildi doğru düzgün hazırlık maçı yapmadık Berkan boey pva ilk maçları ama bence iyiler özellikle Berkan gayet iyi ben olumlu düşünüyorum rakip ufak takım ama küçümsememek lazım küçümsenecek takım olsa burda maça çıkmaz dı bizim bir kanat 2 stoper bariz lazım adamlar çok kapandı bence iyiydik
Orta alanda çok iyi bir hücum oyuncusuna ihtiyaç var umarım Cicaldau beklentileri karşılar, bunun haricinde çok net 1 kanat ve stoper daha gerekiyor takıma

sadece gençlerle bal yapmayan arı olacağımız belliydi zaten. bu aldığımız gençlere öncülük edecek kaliteli ve tecrübeli isimler lazım. feg falcao babel gibi emekli boş topçular değil tabi. melo sneijder ujfa gibi karakterli topçular lazım

Mustafayı değiştirecek bir durum yok. oynaya oynaya olacak santrafor bölgesi böyledir.. inceci bir tane adamımız yok. berkan, taylan iyi ama sadece orta saha ve gerisinde.. aytaçı zaten ben gereksiz buluyorum. bu üç orta saha kaç kez adam geçti kaç şut çekti kaç ara pası atabildi 3. bölgede. çünkü o meziyetleri yok. merkez orta saha defansif orta saha karışımı iyi oynarlar o ayrı konu. 3 tane 8 mi şimdi bunlar.

Geri
Üst Alt