⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

4231 tek sistemmi anlamadım yabancı sınırı gibi tff onuda mı dayattı, ulan 4 tamam 2 tamam 3 ğn neresi üç 10 numaran yok babel tank gibi hadi kerem pır pır da bal yapmayan arı. Lewandowskiyi koy goş atamaz. Dönsene çift forvete en kötü ortalar işe yarar

Siz niye böylesiniz ya.
En koyu Anti Terim'ciyi bile FT fedaisi yaparsınız zorla.
Sol kanatta ömür törpüsü Babel oynuyor.
Forvette Muhamed her topu eziyor.
Sol kanat orjinli Kerem maçın en iyilerinden ama herif her pozisyonda sola kayıyor, sağ kanatta adam yok yani. Bu durum Boey'i de etkisiz kılıyor.

Şu çıkan kadroya şu oyun hiç de kötü filan değil ki mallık yapmasak 2-0'dı şu an.
Fatih Hoca’yi savundunmu elestirdinmi anlayamadim renkdas 😂

Bence kötü değiliz ciddi anlamda diyorum Babel vs yerine barış veya Yunus oynamalıydı

Bize wakaemenin genci lazım inceci. Babel denen HERIF oyunu yavaslatiyor

Bu arada takım acayip iyi ya şerefsizler acayip sert ve hakem buna göz yumuyor.
Bizim sorun bitiricilik 2 senedir aynı sorun.
Oyuncular değişiyor sonuç aynı kalıyor. Biraz soğuk kanlılık birazda çalışmama kaynaklı acayip pozisyonları harcıyoruz, ofans hattı birlikte bayağı çalışmalı. Bunların başın iyi bir hoca koyup çalıştırmak lazım.
Şu maçta bir miktar çalışma olsa şu maç ilk yarı 3 tane atmıştık.

Takımda Hasan gitti ofans bitti resmen

Karşı takım sayesinde iyi görünüyoruz. Psv ayarında bir takım olsa yine delik deşiktik. Şimdi bakıyorum kadro değişiyor ama oyun değişemiyorsa ,orada sıkıntı teknik ekiptedir.

Muhammed çabuk harcanıyor. Duygusal bir oyuncu bu belli. Yaşı da hesaba katılırsa bu cevheri işleyip elmas yapabilmek için kişisel emek gerekiyor. Ne yazık ki bu da teknik heyetin görevi. Rende gibi paramparça edip çöp ettiğimiz oyuncu sayısı hızla artıyor.

Aytaç sezonun en kötü transferi diyebiliriz. Berkan bekleneni verecek fiziksel düşmez ise. Boey ise maç içinde uçlarda geziyor. Bi an çok iyi bi an çok kötü.ayrıca Hocanın oyun anlayışı bize stanciu gibi inceci adamı çok aratır. Doğaçlama seviyoruz zira.

Berkan, Van Anhold ve Boey'i beğendim. Berkan'ı zaten biliyordum. Zamanla hepsi daha iyi olacaklar. Biraz şansımız olsa 3-0 olacak bir ilk yarıydı. Zaman zaman tempomuzu kaybediyoruz. Sezonun başı henüz, olabilir ama iyi yoldayız.

Geri
Üst Alt