Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.743
- 12.887
- 2.868
Marcao rezil olmuş iyice
Satılırsa üzülmem
Satılırsa üzülmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera kırmızı yedi diyecek. O dakikaya kadar ne yaptık? Bunu bir gazeteci sorabilecek mi? Aytaç, Taylan ve Berkan 3 adet hücumu sıkıntılı merkez ortasaha. Kendi evimizde johnstone'a karşı çıktığımız ortasahaya bak bunu sorabilecek biri var mı? Yemin ederim Fatih hocanın basın toplantıları hükümetin basın toplantıları gibi. Soruları önceden dağıtıyor galiba. Bunları sorun diye. O sorular dışında bi soru gelirse kendini kaybediyor sinirden, alakasız cevaplar veriyor.Rezalet maç . PSV'den 7 edin bahanen bitmedi burada ne bahane edeceksin 8 milyon € 'luk takıma galip gelemiyorsun
Atatürk gelse bu takımı kurtaramaz.Bu takıma bi lider hatta iki lider şart.biri defans biri orta saha.vallahi bu takımı derleyen toplayan ateşleyen rahatlatan lider oyuncular olmazssa hayatta başarı gelmez ,başarıyı geç ikinci lige bile düşer.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
FT hoca oldukca Ben maclara bakmaz oldum… hic zevk vermiyor artikGirsin dediklerimize bak ben 40 oldum ya bıraksam mı futbol izlemeyi
Stoper hatasıyla yediğimiz bir tane gol yokken nasıl sıkıntılı hocam?Stoper hattı sıkıntı bizim
Niye imparatorumuz var ya !Atatürk gelse bu takımı kurtaramaz.