⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Takim ıyi oynadı gol olmayınca olmadi sonra düştü takım ikinci yarı ıyi başladık tekrar bi bireysel hata kırmızı kart ve gol çabuk geri döndük ama fizik gücüyle oynayan bir takım st.j o yüzden bu duruma geldik.Oyuncularimi tebrik ediyorum mucadelesi için . FT basın açıklamasını beklemeyin ben yazdım şimdide n

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim kesinlikle bir numaralı suçlu. Sen tüm yetkiyi Fatih Terim’e verirsen o da gider nerede çöp var doldurur takıma. Bu adam bunu her zaman yapıyor. İyi bir yönetici çalışandan maksimum verim alır. Bir an önce Burak Elmas müdahale etmeli hocaya. Aytaç Arda Ömer Emre T. Taylan Muhammed Alparslan gibi isimlerle erkenden yollar ayrılmalı. Bunların yerine kötü de olsa alt yapıdan çocuklar olmalı. O zaman bizden 5 değil 10 senede sabır bekleyebilir.

Fatih Terim'in başarılı olması için bireysel olarak fark yaratan oyunculara ihtiyacı var. Çünkü hocanın bir oyun planı, bir organizasyonu yok. Bulduğumuz pozisyonlar genellikle şans veya bireysel yetenekle ortaya çıkıyor.

Hocadan kurtulmamız lazım bir an önce, Muslera'yı da ciddi ciddi tartışmalıyız.

tek şansımız deplasman golünün kalkmış olması

belki penaltılarla eleriz

Diagne ne yapti ??????

Ömer Bayram napiyor ????

Hocam bitirdin bizi, Köy takimi birde.
Evet Muslera kirmizi yedi aptal herif ama ozaman kadar niye 0-0 mac

Bu inanilmaz zorlu mücadeleden berabere ciktigimiz icin hocamiza ve emegi gecen herkese en icten (!) tesekkürlerimi sunarim.

Makas cok acilmis Fatih hoca di mi.Mac sonunda yapistirirsin ordan 4-5 kazik transfer daha.Sen gidene kadar bi bok olmaz bu takimdan.2. Lig takimina bile dogru duzgun top oynayamiyoruz ya komedi.Hala daha ne zirvalayip neyi bahane edecen acaba mac sonunda.İstifa edecegini bilsem elenelim diyecem bu turda ama nasil olsa istifa etmeyip pohpohlanmaya devam edecegin icin icim aciya aciya tur atlayalım diyorum.Koskoca Galatasaray'i ne hale getirdiniz ya utanmaz herifler.Galatasaray'in rte'si olma yolunda emin adimlarla ilerliyo Fatih Terim.Umarim tez zamanda ikinizden de kurtuluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt