⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Şu taç kullanma olayında beki bekleme olayına uyuzum. Sanki beklerin taç atması zorunluymuş, hızlı kuşlanılması gereken yerlerde bekliyoruz, bekliyoruz sonra bek geliyor ve öne yaklaşan adama doğru atıyor. Ee madem bu kadar basit kullanacak niye illede 50metreden bu adamın gelmesini bekliyoruz?

neyse belki transfer daha önce yapılır fazla beklemeyiz
panik trnsferi bekliyoruz b.elmas başkanım eller cebe

Ömer e hiç boşuna kızmayın. Hoca ben ömer den memnunum bu nedenle maaşına zam yapıp uzatıyorum diyor. Ömer ne yapsın,hocam Gscimbom forumundaki arkadaşlar beni beğenmiyor. Bırak beni gideyim ağam mı desin. Koskoca imparator adama ben senden memnunum performansın super duran toplarıda sen kullan evlat diyor. Burda Ömer'in suçu ne?

rahatım, turu atlayacağız, 40dk 1 adam daha fazlaydı ve pozisyon bulamadılar. Kim kaleye geçecek sıkıntılı

İkinci maç oynanmadan konuşmayacağım daha çok oyuncu bazında izledim berkan ve boey geçer not aldı benden ve taylan'ı daha olgun gördüm inşallah daha ileri gider hepsi.

Baya baya da atak yapan Aanholt-Babel ikilisi nesini dürttü de Ömer-Arda’ya döndü acep

Kerem sürekli içe ve sola kaydığından ilk yarı tüm ataklar soldan gelmişti halbuki

Yalan Makinası başkanın da açıklamalarını bekliyorum, rezil ettiniz koca çınarı, hayal satıp yok 3 yılın takımı vs diyerek daha çok kandırırlar, şakşakçı gurup belki biraz utanmıştır.

Belki linç yerim ama kaleci hakkını yerliden yana kullanmak lazım acil bize hagi vari birde kanatta actıon yapacak biri lazım

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt