⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Beyni ile oynayan class 2 orta saha geldi mi, siz o zaman seyredin Keremi ve Mohammedi. Kazmaların yanında bu kadar oluyo, Babel bile ne kadar farkettirdi düşünün yani.

Marcao ve lyundama satılıp bir sağlam stoper daha ve yedek yerli bir kaleci şart bu takıma.marcaoya zerre güvenmiyorum.tek numarası topu oyuna sokmak olan stoper kişi hava topu sıfır ikili mücadele sıfır nasıl stoper bu

Emre ye haksızlık yapıyor hoca... Kerem i çok beğeniyordum bu maç bazı kişilere daha kanıtlamıştır kendini. Bence sağ kanat değil sol kanada oyuncu alınmalı.
Keremin asıl yeri sol açık ama enteresan bir şekilde sol ayağıyla da top sürebiliyor sağ kanatta oynayabiliyor. Bence hangi kanada alındığının önemi yok kaliteli bi kanat gelsin de:)

Dünkü yorumumda bu maçta azcık yaratıcılık lazım, arda ortaya, babel sola, diğerleri de koşacak gençler demiştim
(Ardayı beğendiğimden değil takımda başka o görevi yapabilecek adam olmadığından)

Hatta bırak serbest oynasın, yorulmasın demiştim

2. ve 3. goller de zaten arda ortaya gelince geldi, biri kereme topuk pası, diğeri de yine kereme asist öncesi pas

Ama bizde bunu görecek hoca yok, sola hapsedip bir de adam kovala diyor

Bu tür maçlarda gol için 1 tane ekstra hareket gerekir

Ya bunu defanstan hızlı çıkarken yaparsın, ilk goldeki gibi, ya da ortasahada veya ceza sahası civarında yaparsın, 2 ve 3. golde olduğu gibi

Tabi diğer rakiplerde arda da yeterli olmaz, umarım cicaldau bunu yapabilecek yetenek ve tecrübededir

Kerem sağ tarafta da çok etkili. İlla sağ kanat alalım diye tutturmak gereksiz, sol kanat da olabilir. En azından seçenekler kabaca 2 katına çıkar.

Torpilli ardayı sahaya koyan td istemiyorum inanın bize bunu alıştırdıkları için artık normal gelmeye başladı ama BEN ALIŞMAYACAĞIM.
Gedson + Cica + 10 numara geldi mi, ve Babelin yerine hayla daha Arda forma giyerse, çok samimi söylüyorum maalesef hocamız adam kayırıyor demektir, aksini söylemeye dilim varmıyor.

Boey ve anholt’u çok beğendim. Umarım performansları artarak devam eder. Ayrıca Feguli performansa dayalı sözleşmeyi kabul ederse kalmasından yanayım. 10 numarada yararlanabiliriz bence kendisinden.

Geri
Üst Alt