Hoca uyanıktır. Ardayla devam etmesi halinde yangının kendine sıçrayacağını bilir ve yavaş yavaş keser benceMactan cikarken Arda ile FT'nin samimi pozlarini gordunuz mu? Bu Arda daha coook maçın kadrosunda olacak hazir olun simdiden.
Hoca uyanıktır. Ardayla devam etmesi halinde yangının kendine sıçrayacağını bilir ve yavaş yavaş keser benceMactan cikarken Arda ile FT'nin samimi pozlarini gordunuz mu? Bu Arda daha coook maçın kadrosunda olacak hazir olun simdiden.
Keremin asıl yeri sol açık ama enteresan bir şekilde sol ayağıyla da top sürebiliyor sağ kanatta oynayabiliyor. Bence hangi kanada alındığının önemi yok kaliteli bi kanat gelsin deEmre ye haksızlık yapıyor hoca... Kerem i çok beğeniyordum bu maç bazı kişilere daha kanıtlamıştır kendini. Bence sağ kanat değil sol kanada oyuncu alınmalı.
Futbol bu golde yenir gollerde .Bireysel hatalari azaltmamiz lazim.Şu takımdan 2 maçta 3 gol yemek resmen ayıp.
d smart üzerinden normalBeyler bende hala 1-1
Emre ye haksızlık yapıyor hoca... Kerem i çok beğeniyordum bu maç bazı kişilere daha kanıtlamıştır kendini. Bence sağ kanat değil sol kanada oyuncu alınmalı.
********************* göbekcilerÇalımcı değilse neyciler o zaman şimdi?
Gedson + Cica + 10 numara geldi mi, ve Babelin yerine hayla daha Arda forma giyerse, çok samimi söylüyorum maalesef hocamız adam kayırıyor demektir, aksini söylemeye dilim varmıyor.Torpilli ardayı sahaya koyan td istemiyorum inanın bize bunu alıştırdıkları için artık normal gelmeye başladı ama BEN ALIŞMAYACAĞIM.