Yiğit Özsoy
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 742
- 377
- 213
evlat kontejyanı devam ediyor ayrıca kovduğu fegholide asla kendini vermez maça geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav diyorum ya Fatih Terim kendiyle çekişen saçma sapan kararları varTerim kendi diyordu rakip güçlü fizikle temaslı oynuyor senin ilk maçta dinamik takımın bile temasa karşı anca iş yaptı ,senin bu sürdüğün kadro anca rakip oyuncuların arkasından seyreder
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dur reis bekle Akbaba bir kadroya dönsün hemen Fatih Terim onun yokluğunu Emre Akbaba'yla kapatırNeyse ki Selçuk futbolu bıraktı.
goreceli bir bakis sevgili abdullah renkdasim. saygi duyarim.
ben arda'nin defansif anlamda da hic yoktan adamini kovaladigini bekine yardime geldigini topu tutup bekini arkaya kacirmasi gibi nuanslarda onemli buluyorum versus feg denkleminde.
feg bir cok yonden malesef arda dan bile geride gozlemledigim kadariyla...
benim tercihim ikisi arasinda arda olurdu dolayisiyla...
bay ~ kerem konusunda ikisinden bay'i pek izlemedim bizim disimizda, yorum getiremem. fakat kerem'in futbol temel nuanslarda bariz eksikligi bulunuyor, ilk macta da bu bayagi belli oldu kimi pozisyonlarda top ayagindayken ve de arkadasi cevresindeyken. yine de salt yetenegi ve acligindan dolayi oynamasini isterim bu mac ozelinde.
berkan ilk macta en begendigim bir kac oyuncumuzdan biri idi, ozellikle ilk yari en begendigim isimdi diyebilirim. bu macta umarim ilk mactaki oz guven ,hirs, hevesle oyununa devam eder.
taylan topu duzeltmeden tek pas oynayamadi ilk macta. bu da o bolge oyuncusu profili adina onemli bir eksiklik. yine de fizigi, top kullanisi geriye gelmesi adina sahada olmasi dogru olabilir bu mac ozelinde.
diagne topu onde tutmasi ve hava toplarini almasi adina - ilk macta begendim girdidinden itibaren, oynamasini isterim bu mac ozelinde ozellikle yan top ve hava topu cok kullanacak rakip duran toplarda.... ofans anlaminda da diagne iceride daha etkili bence.
mustafa icin rahat sut imkani sunmazlar yine iskoclar, derinde otobusu ultra seklinde cekiyorlar - bu da sut potansiyelini dusuruyor bizim adimiza,ilk macta oldugu gibi - bu aksam da ayni sey olasi... eger bolca kanat beslemeli forvetleri gorebilse orta yapanlar - mustafa da diagne de bu macta pozisyona girerler kanimca. olay biraz da oynanan taktige bagli. salt oyuncu oyun gorusu vizyonu da onemli misal omer ilk macta dripling yapayim derken kac top kaybetti cizgiye inerken,,, halbuki basit oynasa iceride oyuncularimiz o saniye de de var idiler. onune bakmadan pir pir gitmek sonra sonlandiramamak asiri vasat gozukuyor... bizim kalibremizde bir takimda bu tur denemeler bu kadar kolay harcanmamali.
feg versus arda versus babel denklemine ;
* feg 'in kumasina bir elestiri getirmedim bugune dek. nacizane elestirim fiziksel durumu, mental zayifligi, vurdumduymazligi,pro bir durus sergilememesi ,sahaya ciktiginda 11 olsun sonradan olsun , verimli olmak icin efektif bir caba icinde olmamasi - haliyle takimin oyun olusumlarina da sekte vuruyor ozellikle oynadigi bolge ve civarinda...
eski feh olsa ice girip ceza yayi civarindan sutla skoru alirdi veya araya birini kacirirdi... mevcut feg malesef futbol kendisini uzun suredir birakmis. daha once de dedigim gibi gereksiz yere yeni sezona girerken yer kapliyor madem gonderilecekse .
arda kanatta tabiki fazla sure almasi zor mevcut durumda. yine de oynadigi dakikalar baz'in da defansa yardim etmesi cabalamasi, pas yolu olmasi benim adima onemli nuanslar, ister 45 ister 20 dakika oynasin futbol akli bana gore takimdaki tepe profil kendisi. oynarsa hocaya niye oynattim demem, oynamazsa da iyi bir hamle olabilir kalan dakikalar adina,skor bazli.
babel hantal konusuna katiliyorum. ben kendisinin son yillardaki tarzina ozellikle son iki sezon ve bu sezonki kamp doneminde ; kisaca > ball hog diyorum. malesef oyunda progresive akan top dolasiminda top kendisine geldiginde bayagi soguyor oyun. bu modern futbolda en olmamasi gereken kriter. macin skorunu kapmissindir sogutursun anlasilir,fakat gol lazimken bu tur gereksiz top tutusu,topu garip sekilde cizgiye kenara goturen sekilde suruklemesi, rakibin takim olarak otobus cekmesine firsat aciyor, cokca gorduk bu durumlari...
gecen sezon salt sut ozelligi icin sure alsin bakisinda idik , kapanan takimlara karsi sneijder sonrasi sutu dusunenimiz olmadi malesef, elde bir tek kendisi vardi hogluguna ragmen firsati sunduk ,bir kacinda verimli oldu,,,fakat onu da cozduler, ozellikle bu eslesmede ultra otobus vari kademelere karsi sut imkani vermediler kendisine...o da dolayli olarak cezza sahasi onune pas atti bir kac kez ilk macta,,, pozisyonda bitti akabinde.
kanimca,
*bu 3 isim den hangisi kalirsa kalsin ; hamle oyuncusu olarak macin gidisatina gore girebilirler anca ,mevcut durumda... yeni bir takim duzeni kuruluyor umarim hoca bazi denenmis ve basarisiz olmus sayfalarin uzerinden bir daha gecmeyi dusunmez.
*biraz uzun bir yanit oldu, aslina bakarsaniz bu salt bu maca ozel bir yorum degil, biraz eski donem ve yakin doneme dair noktalara da nacizane deginmek istedim ayni mesajda bahse gecen isimler ozelinde.
turu getiren bir skor cikmasi temennisi ile...basarilar oyuncularimiza....
selamlar,