⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Yav diyorum ya Fatih Terim kendiyle çekişen saçma sapan kararları var

Galiba egosu onun ben artık devam edemiyorum sözünü söylemesine engel oluyor o da böyle şeyler yaparak gönderilmek istiyor.lafa gelincede mustafa penaltı kaçırsa şampiyonluk gitse ben gene Mustafaya attırırm diyor ama bi iki maç ki zaten toplasan 2 top gelmiş hadi diyelim bi iki maç kötü olsa bile habire kesmek nedir adamı?musliyi niye kesmedin ?o da saçmaladı mesele kötü oyunsa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galiba egosu onun ben artık devam edemiyorum sözünü söylemesine engel oluyor o da böyle şeyler yaparak gönderilmek istiyor.lafa gelincede mustafa penaltı kaçırsa şampiyonluk gitse ben gene Mustafaya attırırm diyor ama bi iki maç ki zaten toplasan 2 top gelmiş hadi diyelim bi iki maç kötü olsa bile habire kesmek nedir adamı?musliyi niye kesmedin ?o da saçmaladı mesele kötü oyunsa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evlat kontenjanına daha giremediyse Mohamed ve Emre Kılınç o yüzden her işin faturası bu adamlara kesiliyor. Artık ciddi ciddi ümidi kesmek lazım Fatih Terim 'den

Yapılan transferler filan da hep yalan olacak o zoruma gidiyor bugün Emre Kılınç 'ın Mohamed 'in düşüğü duruma yarın Cicaldau ne bileyim Nelsson filan düşer Fatih Terim devam ettiği sürece futbolcu sindirmeye devam eder

Her dönem ağzından değisim - yeniden yapilanma gibi post-modern söylemleri eksik etmeyenler yalan mı söylüyor bize acaba?

Berkanı keser Akbabayı oynatır ahada görürsünüz
Onun daha 3 maçı filan var reis, şimdi önce St. Johnstone maçında elenirsek Giresun deplasmanına 5-6 değişiklikle filan çıkar, bir sonraki puan kaybında Arda & Akbaba & Ömer Bayram 'ı filan oynatacak

Artık herşeyi ezberledik, herşeyi ezber üstünden ilerliyor

Kadro ne ise bize düşen destek yenereek sevinecez, yenilirsek uzulecez. Takıma hakaret edeceklere umarım forum yönetimi acımaz gerekeni yapar

E8mq5JhX0Ak5U2y

Ardanin elinde hocanin kasedi filan mi var ?
Tehdit mi ediyor napiyor sonra evlatcilik diyince laf ediyorlar Arda hangi kritere gore oynuyor iki psv ve bir st johnsen maclarinin en kotu adami mustafa niye oynamiyor

Bu evlatcilik bitmedikce gun yuzu gormeyiz

Geri
Üst Alt