Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.647
- 13.349
- 2.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav diyorum ya Fatih Terim kendiyle çekişen saçma sapan kararları var
Tek laf edecek mi bakalım onadadiagne bugün sahada gezsin, hiç bir şey yapamasın, goller kaçırsın. 60-65'ten önce çıkacak mı bakalım. çok merak ediyorum
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkanı keser Akbabayı oynatır ahada görürsünüzDur reis bekle Akbaba bir kadroya dönsün hemen Fatih Terim onun yokluğunu Emre Akbaba'yla kapatır
Evlat kontenjanına daha giremediyse Mohamed ve Emre Kılınç o yüzden her işin faturası bu adamlara kesiliyor. Artık ciddi ciddi ümidi kesmek lazım Fatih Terim 'denGaliba egosu onun ben artık devam edemiyorum sözünü söylemesine engel oluyor o da böyle şeyler yaparak gönderilmek istiyor.lafa gelincede mustafa penaltı kaçırsa şampiyonluk gitse ben gene Mustafaya attırırm diyor ama bi iki maç ki zaten toplasan 2 top gelmiş hadi diyelim bi iki maç kötü olsa bile habire kesmek nedir adamı?musliyi niye kesmedin ?o da saçmaladı mesele kötü oyunsa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onun daha 3 maçı filan var reis, şimdi önce St. Johnstone maçında elenirsek Giresun deplasmanına 5-6 değişiklikle filan çıkar, bir sonraki puan kaybında Arda & Akbaba & Ömer Bayram 'ı filan oynatacakBerkanı keser Akbabayı oynatır ahada görürsünüz