First 15 minutes Babel was roasting Rooney but I think he then got to grips with the way Babel played. Their manager made 3 changes at half time that helped us a bit.
Adam 45 dakikada hocayi cözmüs
babel dedigi gibi ilk 15 dakikalik bolumde solda pva ,kerem hatta berkan'in katkilariyla topla cok bulustu, sonra yine ayni babel rakibin kendisini cozmesi ile ball hog tarziyla da akabinde kayiplara karisti o sureden sonra. rooney bu anlamda gecer not aldi sindirdi kendisini.
2.yari degisimlerinde en anlam verilemeyen degisim pva ~omer konusu kanimca.
bu denklem takimin zaten sol agirlikli atak bindirmeleri olusumlari yapan duzeninin saftini kaydirdi bri bakima...
girenlerden omer, pva'nin verdigi efektif verimi ve katkiyi vs veremedi. bu net zaten. profil olarakta farkli kalite olarakta sahadaki durus olarakta,hatta en onemlisi futbolun dogrularini yapma adina pva fersah onde omere nazaran.
babel ~ arda
arda sade ve basit oynadi ,daha cok omeri arkadan kacirmak istedi, omer bu kacislarda bayagi error verdi , basarisiz driplinglerle sonuclanan auta ginden top kayiplari,,basarisiz orta denemeleri, rakibe carptirip kaybettigi paslar, geriye gelirken rakibi bozamamasi vs... arda kac kez onun yerine rakibi karsilayip faulle , tecrube ile bri sekilde rakibi durdurmaya cabaladi, onde ise kritik yan frikikler kazandirdi bir iki topla dikine gidislerde.
babel'e nazaran daha sade ve verimli olmayi tercih etti- malesef kirmizi kart kendisine de asiri yuk binmesine yol acti...
mustafa ~ diagne.
bana gore diagne daha kompakt bir oyuncu. topu kontrol edebiliyor vucudunu daha efektif kullanabiliyor, ceza sahasi icinde daha dogru yerlerde oluyor,...
mustafa nin en efektif ve en belirgin ozelligi , ceza ici ve onunden etkili sutlar, ve gelen etkili ortalara saglam goluk kafa vuruslari yapmasi idi...
bunlari yapmasi icin ne kanat ortalari yapabildik babel ilk yarisinda, ne de rakibin gomulu defans ve dmlerinden dolayi onun tarzina imkan verecek sut olusumlari mumkun degildi. sut ve kafa disinda efektifligi cok dusuk bri profil karakteristigi var mustafanin,,,yine de eline firsat gecti ilk yarida.
ben ilk yari ozelinde cikan oyunculardan bir tek pva nin cikmasina anlam veremedim. zaten oyun burdan sonra koptu bizim atak olusumlarimiza yonelik. cunku agirlikli olarak soldan yapmistik ataklarimizi sanslarimizi...
2.yari golu de o civarlar akabinde cezayayi onunde kerem'in topu alip hemen basit oyunla boey'i kacirmasi ile gelmesi de dikkat edilesi bir olusumdu. daha cok denemeliydik halbuki....
2.mac zor gececek. cikacak 11i merak ediyorum.
ilk mactaki ilk yari kurgusu ve 11i mi yoksa bir kac makyajla ayni kurgu mu...