⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Hiç uğraşmayalım elenmek çok makul bir seçenek bakın avrupada şu st.johnstone un bir yada iki gömlek üstü bir rakip gelirse yine 5 ler 6 lar birbirini ağırlar olur

Başımızda ki paratoner abinin niyeti de bu sanırsam rezil rüsva olacağını bildiğinden çok relax sakin oh kebap eleniyoruz havasında

Yazık zaten ben galatasarayımın yine o hallere düşmesini istemiyorum ve elenip kurtulalım diyorum çiftliğinde ali baba da rahat etsin koyunları da

St. Johnstone hocası Kerem'i övdüğü için bu maçta Fatih hocam rakibi şaşırtmak adına yedek bırakabilir!!

Hiç uğraşmayalım elenmek çok makul bir seçenek bakın avrupada şu st.johnstone un bir yada iki gömlek üstü bir rakip gelirse yine 5 ler 6 lar birbirini ağırlar olur

Başımızda ki paratoner abinin niyeti de bu sanırsam rezil rüsva olacağını bildiğinden çok relax sakin oh kebap eleniyoruz havasında

Yazık zaten ben galatasarayımın yine o hallere düşmesini istemiyorum ve elenip kurtulalım diyorum çiftliğinde ali baba da rahat etsin koyunları da
Bunlarin bir iki gomlek ustu bizim ligde var. 1 2 tane de degil.

Bunlarin bir iki gomlek ustu bizim ligde var. 1 2 tane de degil.

bizim lig baska burda hepsi fatih terim gibi Taktik bilgileri yoktur. Türkiye ligi sistemsizdir burda hangi takim daha cok iyi futbolculari varsa samypion olur. Avrupa baska oyuncular ne kadar sinirli olursa bile sistemleri var.

Solda Babel Sagda Arda Akbaba hazirsa onu da isteriz. Var bir hayalimiz.

bizim lig baska burda hepsi fatih terim gibi Taktik bilgileri yoktur. Türkiye ligi sistemsizdir burda hangi takim daha cok iyi futbolculari varsa samypion olur. Avrupa baska oyuncular ne kadar sinirli olursa bile sistemleri var.
Eskiden olsa dedigine katilirdim fakat turk futbolu da evriliyor artik. Tepeye oynayan cok takim var.

Son yillarda anadolu takimlarinin surpriz skorlari sadece 4 buyuklerin kotu olmasiyla degil bu takimlarin sistematik oynamasiyla alakali.

En basit ornek anadolu takiminda cok cok iyi oynayan biri bizim takima gelince mortu cekiyor. Sebebi oradaki duzen buradaki carpiklik.

Ben ligde cok kotu skorlar alacagimiz maclar oldugunu dusunuyorum ne yazik ki. Umarim yanilirim.

Avrupa fatihi olarak çıktığımız bilmem kaç avrupa maçından galibiyet alamadığımız için bu maçta da istikrarımızı bozmayız imparatorumuzun muhteşem taktik bilgisi ile elenir geliriz.

Hocanın yapması gereken:

berk
boey luyindama marcao pva
emre taylan berkan
jesse mohamed kerem

11iyle sahaya çıkmak. Ömeri Ardayı zorla oyuna sokmamak. Mohamedi 45te oyundan çıkarmamak. Pvayı illa çıkaracaksa yerine taşdemiri almak.

aynı hatalarda ısrar ederse ceketini alıp gitmek

farketmez
boey alpaslan marcao pva
jesse taylan berkan kılınç
momo diagne

4-1-4-1 ne başlayacam pas oyununa başlayacam. erkek gibi 4-4-2 oynamamız lazım.

First 15 minutes Babel was roasting Rooney but I think he then got to grips with the way Babel played. Their manager made 3 changes at half time that helped us a bit.

Adam 45 dakikada hocayi cözmüs

Geri
Üst Alt