Mustafa Keskin
Kırmızı Üye
- 9 Aralık 2008
- 2.257
- 957
- 1.683
Aytaç yerine Emre K. dedik linç yedik.Berk
Boey Luyi Marcao Pva
Taylan
Berkan Emre K.
Babel Mo Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aytaç yerine Emre K. dedik linç yedik.Berk
Boey Luyi Marcao Pva
Taylan
Berkan Emre K.
Babel Mo Kerem
Aytaç yerine Emre K. dedik linç yedik.
Bunlarin bir iki gomlek ustu bizim ligde var. 1 2 tane de degil.Hiç uğraşmayalım elenmek çok makul bir seçenek bakın avrupada şu st.johnstone un bir yada iki gömlek üstü bir rakip gelirse yine 5 ler 6 lar birbirini ağırlar olur
Başımızda ki paratoner abinin niyeti de bu sanırsam rezil rüsva olacağını bildiğinden çok relax sakin oh kebap eleniyoruz havasında
Yazık zaten ben galatasarayımın yine o hallere düşmesini istemiyorum ve elenip kurtulalım diyorum çiftliğinde ali baba da rahat etsin koyunları da
Bunlarin bir iki gomlek ustu bizim ligde var. 1 2 tane de degil.
Eskiden olsa dedigine katilirdim fakat turk futbolu da evriliyor artik. Tepeye oynayan cok takim var.bizim lig baska burda hepsi fatih terim gibi Taktik bilgileri yoktur. Türkiye ligi sistemsizdir burda hangi takim daha cok iyi futbolculari varsa samypion olur. Avrupa baska oyuncular ne kadar sinirli olursa bile sistemleri var.
Dk 30 da eli belinde nefes nefese görür gibiyimArda ilk 11 ve kaptan cıkar maça.
Kilinci ben hep begendim demeye devam ederimAytaç yerine Emre K. dedik linç yedik.
O Günler bittiMillet ilk maçtan gereksiz yere gerilmis. 5 tane atar isi bitiririz