⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

yediğimiz golü hayretler içerisinde izledim bir süre donup kaldım gerçek mi idrak edemedim

Takimin basinda Fatih Terim 1996 - 2013 model olmayunca... umudum yok.
Bu Fatih Terim bizim bildigimiz Fatih Terim degil malesef.

Olur mu ya adam 50 senesini verdi siz ondan iyimi biliyorsunuz yolda gorseniz onunuzu iliklersiniz gelmis burda koca Fatih Terim e laf ediyorsunuz Vardir hocanin bir bildigi bak diagneyi koydu golde atti daha ne istiyorsunuz bilmiyorum ki ilk yaridan koy takimina 3 gol mu atacaktik pes vefasizlar sizi adamin 8 sampiyonlugu var isterse olene kadar kalir
Saka mi ? Saka ise komik degil… ciddi ise bu yasta kendine yazik etmissin

1- pas oyunu için oyuncular yetersiz en küçük pres de hata yapıyoruz ve önde yapılan presler stoperlermizi hata zorluyor

2- Arda’nın bu takımda tek oynar yolu rölanti maçta son 15dk ya da kupa da

3- şut çekmeyen bir takım olup çıkmışız. Denemiyoruz bile. Diagne ve Kerem denedi sadece

4- dikine oynamadığımız gibi statik oynuyoruz. Paslar fena değil ama oyuncular sabit tipte isimler. Birkaç oyuncu hariç

5- Kerem yine önde en etkili isim ve bunun ilk sebebi hızlı olması. Emre K. ile başlasak sola Kerem sağa Emre geçse Arda çıkıp, sanki daha etkili oluruz ancak ofansif oynarsak. Yine yan pas yapacaksak işimiz zor.

Rakibimiz gerçekten kötü. Yetenek sıfıra yakınsak. Ancak adamlar fizik güçlerini çok iyi ve etkili kullanıyorlar ve doğru pres oyunu uyguluyorlar. Umarım birkaç hamle düşünülmüştür. Teknik ekibe olan güvenim iyice azalmaya başladı.

Takımda kimse pas atamıyor marcao dahil. Kendisi oyun kurucu bek diye geldi pas yapamaz hale geldi peki bu takım 3,5 senede oynamak istediği pas oyunuyla ilgili nasıl bir teknik çalışma yapıyor.
Ortada sıçan oynamakla olmuyor bu işler işte elalem teknoloji kullanıyor kaç saniyede topu ayağından çıkardı başarılı pas yaptı şeklinde.
Koca galatasaray istese bir antrenman box yaptıramaz mı yahu. Ver 1 milyon Euro bütçe ekibi kurayım 6 ayda uygulamasını da yapalım sana kontrol et.
Ne desek boş

Her maçtan önce bir hevesle ekranın karşısına geçiyorum, her seferinde hoca ve takım futboldan soğutmayı başarıyor

fatih terimin şu defansı ilerde tutma sevdası olmaz olsun... tüm takımı kötü gösteriyor.

Kanat atağı yapmayacaksak neden 2 oyuncuyu kanata koyuyoz hoca? Koy bi forvet bi ortasaha yerlerine

Geri
Üst Alt