Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.387
- 2.839
- 1.148
yediğimiz golü hayretler içerisinde izledim bir süre donup kaldım gerçek mi idrak edemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saka mi ? Saka ise komik degil… ciddi ise bu yasta kendine yazik etmissinOlur mu ya adam 50 senesini verdi siz ondan iyimi biliyorsunuz yolda gorseniz onunuzu iliklersiniz gelmis burda koca Fatih Terim e laf ediyorsunuz Vardir hocanin bir bildigi bak diagneyi koydu golde atti daha ne istiyorsunuz bilmiyorum ki ilk yaridan koy takimina 3 gol mu atacaktik pes vefasizlar sizi adamin 8 sampiyonlugu var isterse olene kadar kalir
Arda çıksın da yerine st.johnstone taraftarlarından biri sahaya inip forma giyse de olurarda çıksın alpaslan girsin
Fatih hocanın maç sonunda kuracağı cümleyi yazmışsın.Adamların 0 atağı 1 golü var.
etek giydirir dansöz diye oynatırlar bizi@Furkan Korkmaz avrupa liginden böyle kaçarsak bizi Türkiye'de madara ederler lan
2002’deki vieira’yı da dahil etsek teknik direktör ve antrenörler olmadan olmazEğer 2012' deki Melo gibi bir 6 numara takıma monte edilmezse bu savunmadan pasla çıkalım oyununu bu oyuncularla oynayamazsın. Sıktı artık Terim' in bu inadı.
Aytac belini cevirene kadar sabahtan aksama geciyoruz.2. yarıya Arda ve Feghouli'yi çıkartıp Emre Kılıç ve Aytaç Kara ile başlamalıyız.