⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Yazık valla cok yazık kac milyon taraftara yazık. Sabrımızı deniyolar sanirim. Ligde böyle mahalle takımları da yok. Bu kafa oyun yapısı ile ilk 5 de fln yer bulmak mucize olur

37 transfer lazım, van Aanholt, Boey ve Berkan'ın sözleşmeleri derhal fesh edilmeli.

Simdi maci 2-1 filan kazara kazaniriz mac sonu Fatih Terim seviciler gelir

Futbolu gectim ya adamin adalet duygusu kalmamis resmen hak yiyor Arda benim oglum olsa 11 e koymam resmen tek devre 10 kisi oynadik genc topcularib hepsi gitsin yurtdisina yazik
Saka mi ? Saka ise komik degil… ciddi ise bu yasta kendine yazik etmissin
Bu forumda fatih terime laf edenlere bunlar soyleniyor ironi yaptim

Iyle demeyin hoca dev ekran kurdurdu antremanlarda. Arda ustun performans gostermistir.

Belgrad ormaninda plank yapan adam bu arkadaslar. Tam bir oyun kurucu, sol kanadi domine eden adam.

Hocanin bir bildigi var.

Arda Mustafa
Feghouli yerine de barış falan girsin hoş feg serbest 8 oynuyor ama
Ulan ne oynadığımız belirsiz. Bence bu takım bekleri kullanmadan kanat oyuncusu oynamasına falan gerek yok. Orta falan da yok zaten. Yap 4 4 2 baklavalı yı hiçbirşey bilmiyorsan hoca.

Durun be sakin yav. Direk öldük bittik modlarına giriyorsunuz maç bittikte elendik falan mı ??? Sakin gidin sigara içenler sigarasını falan içsin, alkol yudumlayanlar birasını tazelesin gelsin arkanıza yaslanın. Bu turu geçeceğiz.

Uzun yıllar önce Maccabi Netanya maçına gitmiştik babamla. Aynı bu tur gibi bir ön eleme turuydu. Biraz geç kalmışız aracı park edip girene kadar 2-0 öndeydik. Çok üzülmüştüm ama sonra 4 tane daha attık.
Bu maçın ilk yarısını birlikte seyrettik. Seyretmesek yapılacak 832 tane daha iyi şey bulur muyduk bulmaz mıydık? Nereden nereye geldi bu takım abi, bu turu geçeceğiz evet ama bunu hak ediyor muyuz biz? Biz artık Avrupa’da yokuz. St. Johnstone gibi bir takımız işte. Bunu kabullenmek çok zor.

Bu arada soylemeden gecmeyelim, Taylan'dan kesinlikle 6 numara olmaz. Stoperlerin oyun kurmak zorunda olup surekli hata yapmasinin tek sebebi aslinda oyun kurmasi gereken Taylan gelip oyun kurmamasi.

fatih hocaya bela okuyorum artık neden kendini bu hale getirdin hoca çok severdim seni niye oldu böyle

Ardadan bir gram katki almadik olacak is degil. Babel 45 yasina gelse bile ondan daha cok katki verir

Geri
Üst Alt