⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Yıllardır sprinter forvetlerle sol kanattaki hızlı topçuların ekmeğini yiyorsun fatih hoca haberin yok Heralde. Onyekuruyu aldırmadi neyine güveniyorsa teknik taktik hiç bir bok yok neyine güveniyorsun yaktın onyekuruyu. Ardanin oynadığı topla senin oyun anlayışın 1 gram uymuyor hoca ayakta uyuyorsun.

Sekidika'ya Kerem kadar şans verilse ondan 100 kat daha iyi oynar. Kerem her maç bir ton top kaybı ile oynuyor. Arda, Feghouli, Taylan, Marcao, Luyindama hepsi birbirinden kötü
Kerem orta sahaya gelip oyun kuracak adam mı. Şu an bunu yapıyoruz ki asisti de yine bu şekilde yaptı. Takımdaki tek tehdit. Kerem 3. bölgede buluşmalı topla. Sekidika zaten amatör lig topçusu bile olamaz. Yürürken heyecan yapan bir adam.

Şu oyunla elesek ne olacak ? Uyanın aga artık bu takımdan hiç birsey olmaz.
Daha ilk maçlarımız. 2-3 maçta direk pes edicek takım mıyız biz ??? Geçen senede denmeyen laf kalmadı takıma 1 gol fazla atsak şampiyonduk. İlk maçlarda kötü oynayıp iyileşen çok takım gördük. Yeni takımız normal il kamçların böyle olması.

Herkez hocaya sallıyorda hoca ne yapsın su yenilen gole.takımda ciddi güven kaybı var.Bu takım yeni kuruluyor bu takıma inanalım.feghouli ve Arda gibi adamların yerine transferler gelince ligin içinden geçicez.Şu anki oyunun teknik direktörü alakası yok.Direk güvensizlikten.Bu 2 stoper bir sene önce top bırakmıyordu.şimdi 1 metre yanına atamıyorlar.Ayakları titriyor ya hata yaparsam diye.

M2007J3SG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hiç eleştirmeyin

bu herifleri siz tepemize çıkardınız yok uefayı aldırdı yok gsnin evladı

işin komik yanı bunlarda şimdi eleştirmeye başlamış

daha komiği hala destekleyenlerde var

BABA BİZ NE İZLİYORUZ BİRİ ANLATSIN BANA YAW

Yine mi kaleci hatasindan golu yedik. Yahu nedir bu kalecilerden cektigimiz. Ulan ulkede bi tane adam akilli kaleci olmaz mi ya

Eski galatasaray tarih oldu renkdaş bu takım 5 yıl daha düzelmesi zor. Öyle kaliteli topçular alamıyoruz artık.
Uzun yıllar önce Maccabi Netanya maçına gitmiştik babamla. Aynı bu tur gibi bir ön eleme turuydu. Biraz geç kalmışız aracı park edip girene kadar 2-0 öndeydik. Çok üzülmüştüm ama sonra 4 tane daha attık.
Bu maçın ilk yarısını birlikte seyrettik. Seyretmesek yapılacak 832 tane daha iyi şey bulur muyduk bulmaz mıydık? Nereden nereye geldi bu takım abi, bu turu geçeceğiz evet ama bunu hak ediyor muyuz biz? Biz artık Avrupa’da yokuz. St. Johnstone gibi bir takımız işte. Bunu kabullenmek çok zor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Skor 1-1 olunca Terim kaşı kulübeye salça olmaya başladı her zaman yaptığı gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hücum gücü bu kadar düşük GS hiç görmemiştim.burak elmas bu tablonun en büyük mimari.Yeni bir hoca ile başlayabilirdi,verdiği vaatleri tutabilirdi.ilk başkan gitmeli.ben hala verdiği vaatlere ve su an ki duruma takıldım.

Değil Nelsson, Stam-Cannavaro 25 yaşına gelip bize gelse bu hocayla gol yeriz.

hadi hoca yapma şu evlat kayırma işini arda ve feghouliyi çıkar sekidika ve emre kılıçı al 2. yarının başında

sen sorunun turu geçmek yada elenmekmi olduğunu zannediyorsun
Sorunun kötü oyun ve bir takım şeyler olduğunun farkındayım.
Diyorum ki daha ilk maçlar ve yeni kurulmuş bir takımız.
Her şeyi tersine döndürebileceğimiz bir potansiyelimiz var.
Ki bunu yapacak bize 1 avrupa 1 süper kupa ve sayısız Türkiyede kupa getirmiş adam var.
Güvenelim şu takıma.

Geri
Üst Alt