⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Diğer içi geçmiş tayfayı geçtim de bu Taylan 'la Kerem' i yere göğe sığdıramayan, ilk 11'e yazan bir kitle var.

Nasıl vasata alıştırıldığımızın bundan daha iyi kanıtı olamaz.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uzun yıllar önce Maccabi Netanya maçına gitmiştik babamla. Aynı bu tur gibi bir ön eleme turuydu. Biraz geç kalmışız aracı park edip girene kadar 2-0 öndeydik. Çok üzülmüştüm ama sonra 4 tane daha attık.
Bu maçın ilk yarısını birlikte seyrettik. Seyretmesek yapılacak 832 tane daha iyi şey bulur muyduk bulmaz mıydık? Nereden nereye geldi bu takım abi, bu turu geçeceğiz evet ama bunu hak ediyor muyuz biz? Biz artık Avrupa’da yokuz. St. Johnstone gibi bir takımız işte. Bunu kabullenmek çok zor.
Kendin diyorsun be abi uzun yıllar önce. Demek istediğim daha ilk maçlar. Direk öldük bittik biz demek yanlış. Transferler olacak, cicaldau falan oynamıyor bile. Arda falan oynuyor. Performansımız kabul edilemez burada katılıyorum size ama demek istediğim hocaya çok haksız eleştiriler yapılıyor.

Evlatlarini cikarmamis sasirdikmi? Hayir hahahha sinirimden gülüyorum

Tek olayı faul yapmak olan şu takımdan gol yemek varya ödüllük iş bak. Ankaragücünü getir 1-0'a yatar sonra heriflerin açık vermesini kollardı.
Oynadığımız oyun paslaşırken hata yapıp kontra yiyeceğiz hazır ol rakip oyunu..
Mahalleden takım toplayalım bu takıma karşı oynatacağım oyun defansı kalabalık tut bekle ve hızlı adamlarla şok press yap.

Geri
Üst Alt