⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Dieng almayalım, Taylan idare ederciler.

Kusura bakmayın ama ... eder

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Maç sonu FT tüm yüz kaslarını oynatarak, bazen olmuyor, hava da çok soğuktu montla durdum gördünüz, mustafa sahanın en kötüsüydü, neden 3 sene istediğimi anlamışsınızdır, mercedes bekliyor iyi akşamlar

ya tr ligi anlatılamayacak kadar kötü ya tr liginde bizde dahil ilk4 sıra takımları sezon öncesi belirlenerek oluşuyor.biz bu rezalet futbolla ligte 2. oluyoruz.bu işte bişey var.tr ligi kalitesi biraz varsa gs ikinci bitirdiyse yedek ağırlıklı çıksa bile 3 er atıp 6 golle turlamalıydı.tr ligi bu kadar rezil bi durumdaysa biz neyin hesabını kitabını yapıyoruz.bu oynadığımız futbolla normal bi ligde 2. olunamaz.milletin iki sene aynı oyuncularla oynadığı takım ligi bırak avrupada iş yapıyor biz hazırlık maçı tadında oynuyoruz.

herşeyi geçtim biz taraftar olarak bunu gözümüzle analiz ediyoruz,yaw allah aşkına bu analizciler nasıl rapor sunuyorki takım berbat ama sanki süper gibi hep aynı durum.analizciler f5 li kargalı mı ?neler dönüyor bu takım içinde.

Gençleştirme operasyonuna FATİH TERİM le kaldığımız yerden devam etmeliyiz.

Niye degisiklik yapsin ki, oyunu domine ederek 30 dakika icinde golu attik ama sonra tamamen sanssizliktan! golu yedik. Rakibin sutu yok, hava soguk, UEFA kiskacindan yeni kurtulduk, zaten mali durum iyi degil transfer yapamiyoruz. Ha, bir de ormanlar yaniyor. 3 sene lazim, en az...

Sonuç ne olursa olsun

Kendi yarı sahamızda 8 bin yan pas yapınca çok iyi oynadığımızı zanneden TD'den kurtulduğumuz gün ilerlemeye başlarız

Gerisi fasa fiso

Oyundan bağımsız hakem tam bir kancık. Gözünün önünde şerefe yoksunu

10 yıldır belki daha fazla deplasman problemimiz var, geriye düşünce dönememe problemimiz var, psikolojik olarak çabuk düşüyoruz, bunu çözecek takım içi birliği oluşturacak ve takım oyunu olarak tüm futbolcuların performansını yukarı çekecek kişi teknik direktördür. Yönetim maaş ödeyemiyor diyemeyiz artık, tekerlekli sandalye ile dolaşan adama 5 milyon euro maaş veriyoruz.

Fatih terimden geçmiş artık teknik direktörlük artık bende ikna oldum. Bu ilk yarıdan sonra nasıl çıkmaz arda ile feghouli gerçekten anlamıyorum.

Geri
Üst Alt