⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Son antremanda denenen 11 buymuş, böyle çıkıcaz sanırım

İsmail
Bo. Luyi.. Marcao..pva
Berkan..Taylan
Kerem.. Feghouli.. Arda
Diagne

Allah Fatih hocanın ailesine sabır versin. Ne inat vardır bu adamda düşünmek bile istemiyorum.

BAY'a niye para verdik o kadar...Johnstone ztn PTT standartlarında bi takım ona karşı da arda oynayacaksa...

Arda ve Diagne'yi bilmiyorum ama Feghouli takımda kalacaksa kesinlikle faydalanmalıyız. Playmaker sağ kanat dediğimiz oyuncu tarzının en iyilerinden bir tanesi elimizde ne yapıp edip katkı almak gerekir. Feghouli'yi bu sezon futbol oynamaya ikna etmek lazım eğer kafayı sahaya verirse Ghezzal'dan çok daha yetenekli net.

Hoca kritik maçlarda kaşar oyuncuları sahaya sürmeyi sever.

zorlanarak kazanırız tahminimce , 2-1 kısmetse alır yolumuza devam ederiz ALLAHın izniyle.çok büyük bi beklentiye girmemek lazım diri bi rakiple oynuyoruz psv sadece diri oluşuyla bile bizimle dalga geçti malesef.

sezonun ilk 1.5 aylık kısmını ben her zaman kazasız belasız atlatma beklentisi içinde girerim.önemli olan olabildiğince kazanarak yürüyebilmek.bizim için gözle görülür bi oyun izleniminde bulunmak önemli.bu varsa o tam rayına oturana kadar olabildiğince kazanarak gitmek harika olur.bu takım oyuncularına özgüven işine mutlu gitmek demektir.başarıda işini huzurlu keyifli yapmaktan geçiyor.

bu akşam umut vaadeden bi oyun şablonu görürsek zorlanarak kazansak bile önemli olmaz.

Son antremanda denenen 11 buymuş, böyle çıkıcaz sanırım

İsmail
Bo. Luyi.. Marcao..pva
Berkan..Taylan
Kerem..
Feghouli.. Arda
Diagne
Oysa herşey buraya gelene kadar ne de güzeldi...

Bu Emre Kılınç sana ne yaptı hocam çok merak ediyorum ? geçen maç Babel 'in kanatta yapamadığı neyi Arda tam olarak yapabilecek çok merak ediyorum. Arda 'nın 90 dakika halısaha maçı oynayacak hali kalmamış Avrupa maçına mı çıkacak

Feghouli ve Arda 'nın aynı anda sahada olduğu herhangi bir maçı kazanma ihtimalimiz %1 filandır 9 kişi sahaya çıkarız resmen

7n9mm01y.jpg

Ne kadar kaliteli oldukları tartışılır ama şu kadro içinde sahaya çıkabilecek en idel 11 budur bana göre

Geri
Üst Alt