⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Kusura bakmayin ama sanki yine bir skandal gece bizi bekliylor
Fatih Terim bahanelerine çalıştığı kadar turu geçmeye çalışsa böyle olmazdı,

Bismillah daha maça çıkmadık, 5 saatlik uçak yolculuğunu bahane etti, hava durumunun serin olmasını bahane etti, tam seyirci önünde oynayacağımızı bahane etti

Keşke bir sahaya çıksaydık da öyle bahane üretmeye başlasaydı. Bana kalırsa turu geçme ihtimalimiz %10 'dan fazla değil. Bunu rakibin ne kadar saçma sapan bir takım olduğunun farkında olarak yazıyorum o çok zoruma gidiyor

Bizim takıma zerre güvenmiyorum

Oysa herşey buraya gelene kadar ne de güzeldi...

Bu Emre Kılınç sana ne yaptı hocam çok merak ediyorum ? geçen maç Babel 'in kanatta yapamadığı neyi Arda tam olarak yapabilecek çok merak ediyorum. Arda 'nın 90 dakika halısaha maçı oynayacak hali kalmamış Avrupa maçına mı çıkacak

Feghouli ve Arda 'nın aynı anda sahada olduğu herhangi bir maçı kazanma ihtimalimiz %1 filandır 9 kişi sahaya çıkarız resmen

7n9mm01y.jpg

Ne kadar kaliteli oldukları tartışılır ama şu kadro içinde sahaya çıkabilecek en idel 11 budur bana göre
Sekidika yerine Barış Alper Yılmaz olur digerlerine katılıyorum

aytac yerine kilinc al dana favori 11

şşşş tüm Psv maçının suçlusu Emre Kılınç 'yı bilmiyor musun reis ?

İmparator Fatih Terim faturayı ona kesti hemen st.johnstone maçında nasıl canavar gibi oynadı takım görmedin mi ? Geçen seneden beri klasik Galatasaray antrenman yaparken yağmur yağsa suçlusu Emre Kılınç oluyor, herhangi bir puan kaybından sonra kesik yememesi imkansız

Geçen sene içeride Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldık hemen Emre Kılınç kesik yedi Etebo çıktı Kasımpaşa maçına, ne bileyim Antalya maçında bir kırmızı kart gördü 2 maç ceza çektiği yetmezmiş gibi Beşiktaş ve Denizli maçlarında da 2 maç Fatih Terim cezalandırdı, Ankaragücü maçında bir gol kaçırdı diye hemen 45. dakika oyundan alındı sonrası Sivas maçında oyuna bile almadı

Meğer tüm suç Emre Kılınç 'daymış ! yersen ... ben Fatih Terim 'in bu futbolcu yeme huyundan nefret ediyorum iş Luyindama 'ya Emre Kılınç 'a veya Mohamed 'e gelince gaddar kesilen en ufak hatalarını affetmeyen Fatih Terim iş evlatlarına gelince Ömer 'i ıslıklamayın diyor Arda 'yı Akbaba'yı hemen sahaya atıyor

Fatih Terim inanılmaz adaletsiz forma konusunda...

Terim herkesin biletini kesiyor ama nedense en kötü sacma oynayan ömer ve arda her mac ödülendiriyor

Luyindama köötü oynarsan senin makarna saçlarını keserim aslanım düzgün oyna son 3 maçın.

Bu Galatasaray şu takım karşısında bu durumlara düşebiliyorsa bu yorumları yaptırıyorsa gelecek olan iki, üç adam bu takımı ne kadar değiştirebilir.

Hadi taraftar görmüyor Bunu başkan ve Fatih terim görmeli ve ona göre aksiyon alıp transferleri yapmalı diyeceğim ama bu saatten sonra çok zor.

bu akşamki maçı farklıda kazanabilirz.Ama malesef bu bizim doğru yolda olduğumuzu göstermeyecek.

köy takımı, bilmem nerenin köylüsü gibi sıfatlar hoşuma gitmese de bunlar hadi köy değil de kasaba takımı. artık yenelim şu ayarda bir takımı zahmet olmazsa.

0.5-0 da olsa yenelim geçelim gidelim.
İyi oyun falan da beklentim yok.
Daha ileri hattımız tam değil, sezon başı daha erken.
Kazasız, belasız, sakatsız tertemiz bir şekilde turu geçelim ve işimize bakalım.

Geri
Üst Alt