⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

E8md6q3WQAExceE

böyle olacak galiba !!!

Fena değil bu maça topa hakim olma arzusuyla başlatacak hoca bu arzusu beni benden alıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ofansif futbolcularımız çok kötü.bu maç öncesi muhtemel maç kadrolarına bakıyorum bu GS bizi kanser eder.2 kanat ve orta saha şart oğlu şart.

Hoca en son topa sahip olup baskılı oynamak için Arda'yı oynattığında şampiyonluğu vermiştik.

Birçok yerde Feghouli-Arda-Diagne üçlüsünün 11'de olduğuna dair haberler okuyorum. Terim de hava durumundan, iklimden bahsediyor. Sahaya kim çıkarsa çıksın, bırak 10-15 derecelik hava değişimini, Katrina Kasırgası da çıksa o turu geçmeden gelemezsiniz.
Şöyle bir gol bekliyorum kalemizde

Bana 3 sene verin
Bu zeminde oynamak gayet zordu
Hava koşulları aleyhimize işliyor
Taraftar baskısından kurtulamadik
Transferler hazir degil

Bunlarin arasından hangisi olur maç sonu roportaj esnasında? 1den fazla şık mümkündür

Hoca bunların hepsini dün söyledi

Diagne neyse de Arda ne alaka
Barış Kerem kanatlarıyla başlayalım

elimizdekiler arasından çıkacak en iyi kanat ikilisi kerem ve maalesef babel.

arda değil babel olmalı.

Rakibin 2 gol atmasi bildigin mucize olur, bu nedenle 2 gol atabilirsek turu geceriz. Hucum yollarında uzun yillardir cok kotuyuz. Bu sezona da kötü basladik. Bu macta kırılması dileğiyle.

Yeminle son üç sezondur öyle goller yemişizki futbol kurulduğundan bu yana yenilen toplam saçma golleri 3 sezonda yetiştik.düşünki johnson gelmeden bile gol attı.benfica hakeza.vallahi amatör takımla oynasak tek şutları gol olur ama illaki gol yeriz.o derece tuhaflık yaşıyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumun cogu transfelrden memnun ama hepsi agliyor sebebse Fatih hoca bu transferleri kim yaptirdi Fatih hoca oglum bi susunda su maca konstre olalim negatif enerji yayip elinize ne geciyor ugursuzlar

Geri
Üst Alt