⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Keremi begenmiyenlerdenim...

ama bugün bir gol iki asist'le takimin iyilerindendi.

kafasini biraz kaldirsa bu süratle daha iyi seyler yapar.

Yayıncı: D-Smart Go uygulama üzerinden Smart TV'de izledim ama izlemek denirse tabi.Evde sınırsız Fibernet olmasına rağmen o kadar donma oldu ki (hele gol anlarında) hiç tat alamadım maçtan.Beinsports'u da izliyorum ama hiç takılma olmuyor, demek ki alt yapıları yetersiz.

Kerem Aktürkoğlu: Teknik, taktik olarak çok yetersiz ama sahanın en iyisi.

Van Anhold: Mariano tarzı oyun kurucu ve duran top kullanan çok iyi bir pasör bek almışız.

Diagne: Tam bir striker, tedirgin etti rakip stoperleri fiziksel gücüyle.

Taylan: Bildiğimiz gibi.

Başkada dikkat çeken bir oyuncu görmedim olumlu anlamda.

Boey gösterişsiz ama çok faydalı oynuyor. Zaman zaman fegin yaptığı gibi, Orta sahada bekleri hareketlendiren bir oyuncu ile çok daha faydalı işler yapacakmış gbi görünüyor

Mohammedin attığı pası Diagne ömrü hayatında düşünüp te atamaz, tekte sırtı dönük direk Babelin koşu yönüne ayağının dışı ile, Mohammed, Diagneyi donunda sallar top diye oynar. Haaa öz evlat değil o başka mesele.

Moral depolamak ve özgüven açısından kazanmamız iyi oldu. Ama Nasreddin hocanın testi kırılmadan muhabbeti gibi söylemek istediğim birkaç şey var.
Öncelikle dikkat ettiniz mi ? Maçın spikerlerine bile sirayet etmiş bir hava hava topu hakimiyetsizliğimiz var ki bu bir dramdır. Ben ısrarla aynı şeyi söylemeye devam edeceğim bu takıma gelen giden oyuncular da olsa hava toplarında kendisinden misli misli zayıf ve bütçesi düşük takıma bile üstünlük kuramıyor. Maçın spikerleri bile diyor ki havadan değil yerden oynamalıyız havada onlar daha iyi.. evet ama bu kabul edilebilir bişey değil ne demek ya karşımızda kim var ki hava topunda hakimiyet kuramıyoruz biz sorgulanacak ilk mesele bu. Demek ki sıkıntı antrenman metodunda çünkü oyuncular değişiyor yıllar geçiyor ama çözüm yok sıkıntı teknik heyet..
İkincisi Emre Kılınç gol atmasa bile bence ilk 11 de başlamalı.
Son olarak defansta gözle görülen devasa bir koordinasyonsuzluk var buna da çözüm bulunmalı kazara gol veya goller yiyebilirdik. Allah’ tan 4. golü atmışız değilse son 2 dk ya 2-3 gibi bir skorla girsek ne olacağınız düşünmek bile istemiyorum.

Geri
Üst Alt