AL 21/22 D Grubu M:1 | Eintracht Frankfurt 1-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Türk takimlari SL elemesini kolay kolay gecemez. Onun icin türk taraftari normalde grup maclarinda rakiplerinin basarili olmasina karsi olmamali.

Az puan toplasinlar ve gruptan ciktiklari an fark yesinler iste. Bizde adam gibi puan toplarsak, zaten ülke 6,5-7 arasi puan toplar ve 3 yil icinde yine SLe sampiyonu yollama asamasina gelebiliriz.
Eyvallah mantıklı sebepleriniz var tamamda içimden gelmiyor. Özellıkle bu sikeciler ve kargalar kimle.mac yaparsa yapsın fark yesinler istiyorum .Mutlu oluyorum.Ustelik senide seni sevenide sevmiyorum diyen şeref yoksunlarını amaç ne olursa.olsun desteklemek bana göre genisliktir

Eyvallah mantıklı sebepleriniz var tamamda içimden gelmiyor. Özellıkle bu sikeciler ve kargalar kimle.mac yaparsa yapsın fark yesinler istiyorum .Mutlu oluyorum.Ustelik senide seni sevenide sevmiyorum diyen şeref yoksunlarını amaç ne olursa.olsun desteklemek bana göre genisliktir
Kardeşim bırak isteyen istediğini tutsun, niye bu kadar öfkeleniyorsun

Yarım saattir maçı izliyorum deplasmanda olduğunu yeni anladım.

Yaw bırakın yensinler. Puana ihtiyaç var. Güney Kıbrıs bizi altına almış siz burda Frankfurt diyorsunuz. Ciddi prestij kaybı. Çöp olan ülke futbolu bi yerlere gelsin. Bırakın kuşlarla ligde hesaplaşalım. Biz kendi sevincimize odaklanalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Frankfurt 4-4-2 oynadığı içinmi bu kadar kötü..Orta saha komple fenerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener cok hizli cikiyor yav

Geri
Üst Alt