Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.127
- 35.218
- 3.758
sikeciler patladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah mantıklı sebepleriniz var tamamda içimden gelmiyor. Özellıkle bu sikeciler ve kargalar kimle.mac yaparsa yapsın fark yesinler istiyorum .Mutlu oluyorum.Ustelik senide seni sevenide sevmiyorum diyen şeref yoksunlarını amaç ne olursa.olsun desteklemek bana göre genisliktirTürk takimlari SL elemesini kolay kolay gecemez. Onun icin türk taraftari normalde grup maclarinda rakiplerinin basarili olmasina karsi olmamali.
Az puan toplasinlar ve gruptan ciktiklari an fark yesinler iste. Bizde adam gibi puan toplarsak, zaten ülke 6,5-7 arasi puan toplar ve 3 yil icinde yine SLe sampiyonu yollama asamasina gelebiliriz.
Aynen ayar oldum ben de, serdar azizi de hala milli takımda oynuyor sanıyor dingil övecek güyaBu yabancı spiker de var bir işler
Kardeşim bırak isteyen istediğini tutsun, niye bu kadar öfkeleniyorsunEyvallah mantıklı sebepleriniz var tamamda içimden gelmiyor. Özellıkle bu sikeciler ve kargalar kimle.mac yaparsa yapsın fark yesinler istiyorum .Mutlu oluyorum.Ustelik senide seni sevenide sevmiyorum diyen şeref yoksunlarını amaç ne olursa.olsun desteklemek bana göre genisliktir
Öfkélenmiyorum sadece bu forumda febenin attığı gole goooll denmesi saçma. Neden bana saçma geldiğini açıkladım.Kardeşim bırak isteyen istediğini tutsun, niye bu kadar öfkeleniyorsun
Frankfurt gol atsın ben de goooooll yazarım, merak etmeÖfkélenmiyorum sadece bu forumda febenin attığı gole goooll denmesi saçma. Neden bana saçma geldiğini açıkladım.
Bilgi verme minvalinde tek "o" ile "gol" yazsak ustadim?Fener golüne gooolll yazanı görürsem hoş olmaz söyliyim.
Cezayi hemem kesmen gerek. Belliki trolluyor iste. Gerçekten Galatasarayli ise aklını başına getirirFener golüne gooolll yazanı görürsem hoş olmaz söyliyim.