AL 21/22 D Grubu M:1 | Eintracht Frankfurt 1-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

o kadar yer varken altayın üstüne vurdu

Biz ts ve lazio sınavlarından geçer not aldık, Şikecileri bizle kıyaslamak için erken göreceğiz bence şikeciler yine hüsran olacak bence.
takım oyunu değil de oyuncu tarzı yönünden kıyasladım. bizde ne kadar istekli oynasak da ikili mücadeleye girmekten çekinmeyecek, top çalacak oyuncu yok. berkan biraz yapabiliyor. bu yüzden top rakipte kalınca zorlanıyoruz.

Abi nedense fenere karşı oynayan takımın futbolcuları topu sürekli Altay'ın üstüne vuruyor. Sonra altay panter lan

Bu sene lig baya ateşli geçicek gözüküyor
Ts aradan sıyrılmasa barı avrupa işine

Bu bein maxdeki yabancı spiker ne zırvalıyor 28 falan diye

febe yense 4 takım mı gidecek sl ye.Sunu aşın artık yok Türk takımı desteklerim falan ordaki takımın adi fenerbahçe sk istanbul bırakın bu edebiyatı onlar febe biz Galatasarayız.Insallah 10 tane yerler ha buarada sevinebilirsin ama saçma olan Galatasaray forumuna goooll yazman

Türk takimlari SL elemesini kolay kolay gecemez. Onun icin türk taraftari normalde grup maclarinda rakiplerinin basarili olmasina karsi olmamali.

Az puan toplasinlar ve gruptan ciktiklari an fark yesinler iste. Bizde adam gibi puan toplarsak, zaten ülke 6,5-7 arasi puan toplar ve 3 yil icinde yine SLe sampiyonu yollama asamasina gelebiliriz.

Fenerbahçe benim düşmanın değil renktaş, biz lig içerisinde rakip olsak bile, ben her Türk takımını Avrupa'da destekliyorum. Ben sana hesap soruyorum mu, neden sevinmediğini? Ligimiz artık öyle bir durumdaki lig şampiyonu elemeler oynamak zorunda

Abi senin bu soft haline şaşırmadım degil. Normalde bay tokat-yumruk diye anılıyorsunuz. Hoşuma gitti

febe yense 4 takım mı gidecek sl ye.Sunu aşın artık yok Türk takımı desteklerim falan ordaki takımın adi fenerbahçe sk istanbul bırakın bu edebiyatı onlar febe biz Galatasarayız.Insallah 10 tane yerler ha buarada sevinebilirsin ama saçma olan Galatasaray forumuna goooll yazman
Ben burada Memleketimin takımını Sivasspor'u da destekliyorum, hatta ve hatta, kimse konusunu bile açmadığı elemelerde, yine çıkıp ben açmıştım. Benim için Fenerin kazanması bir zararı yoktur, ha gol yazmışım veya goool ne fark ediyor, sanki evimde Fenerbahçe forması ile oturup maçı izliyorum. Allah Aşkına bu kadar kaptırmayın kendinizi, bir Spor Müsabakası sadece

Frankfurt 9 numarası aptalin önde gideni. Sürekli ofsayt

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt