Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım oyunu değil de oyuncu tarzı yönünden kıyasladım. bizde ne kadar istekli oynasak da ikili mücadeleye girmekten çekinmeyecek, top çalacak oyuncu yok. berkan biraz yapabiliyor. bu yüzden top rakipte kalınca zorlanıyoruz.Biz ts ve lazio sınavlarından geçer not aldık, Şikecileri bizle kıyaslamak için erken göreceğiz bence şikeciler yine hüsran olacak bence.
febe yense 4 takım mı gidecek sl ye.Sunu aşın artık yok Türk takımı desteklerim falan ordaki takımın adi fenerbahçe sk istanbul bırakın bu edebiyatı onlar febe biz Galatasarayız.Insallah 10 tane yerler ha buarada sevinebilirsin ama saçma olan Galatasaray forumuna goooll yazman
koç para veriyor herkeseBu bein maxdeki yabancı spiker ne zırvalıyor 28 falan diye
Oyunu dengelemeye başladılar. Dediğin senaryoya doğru gidiyor maçFarkı açamazsa kötü olabilir, Frankfurt adam eksiltip 2-3 pas ile rakibin kalesinin önüne hızlı geliyor
Fenerbahçe benim düşmanın değil renktaş, biz lig içerisinde rakip olsak bile, ben her Türk takımını Avrupa'da destekliyorum. Ben sana hesap soruyorum mu, neden sevinmediğini? Ligimiz artık öyle bir durumdaki lig şampiyonu elemeler oynamak zorunda
Ben burada Memleketimin takımını Sivasspor'u da destekliyorum, hatta ve hatta, kimse konusunu bile açmadığı elemelerde, yine çıkıp ben açmıştım. Benim için Fenerin kazanması bir zararı yoktur, ha gol yazmışım veya goool ne fark ediyor, sanki evimde Fenerbahçe forması ile oturup maçı izliyorum. Allah Aşkına bu kadar kaptırmayın kendinizi, bir Spor Müsabakası sadecefebe yense 4 takım mı gidecek sl ye.Sunu aşın artık yok Türk takımı desteklerim falan ordaki takımın adi fenerbahçe sk istanbul bırakın bu edebiyatı onlar febe biz Galatasarayız.Insallah 10 tane yerler ha buarada sevinebilirsin ama saçma olan Galatasaray forumuna goooll yazman