- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
recep yıldırım efekt ! 1-0nasıl ofsayt bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
recep yıldırım efekt ! 1-0nasıl ofsayt bu
tek şaşırdığım şey, çok sürdü, normal olarak bizim ligimizde çok sürerNeyse. VAR'ın var olmuş olduğunu öğrendik en azından
Frankfurt leş bu sene, fener de fena değil ama frankfurtun berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyorbu frankfurt u takip eden var mı çok mu leş bunlar fener mi çok iyi
Farkı açamazsa kötü olabilir, Frankfurt adam eksiltip 2-3 pas ile rakibin kalesinin önüne hızlı geliyorÇok iyi, hızlı başladı Fenerbahçe. Bu tempoyu korurlarsa farkı açarlar, neye uğradığını şaşırdı Almanlar.
Ben febenin attığı gole gooooool diye bir Galatasarayı neden sevinir anlamıyorum ülke puanida umrumda değil yenilirler umarımgoooooooooll alman attı
fb 4 atarMaç 90 dk daha çok var yani. benim gibi frankfurt u destekleyen renkdaşları sükunete davet ediyorum
İnşallah 10 yerfb 4 atar
Aynen, bakalım nasıl bitecek maç. Keyifli bir maç oluyorFarkı açamazsa kötü olabilir, Frankfurt adam eksiltip 2-3 pas ile rakibin kalesinin önüne hızlı geliyor