Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Bu maç böyle biter fb atamazsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış takım oynuyor 3'lüyüşikecileri ben yine begenmedım 3lü oyun anlayısını oynayamıyorlar
ve hucum futbolu yerine gol yemiyeyım tarzı oyun cok yanlıs cunku hızlı takımlar bunları delık desık eder
Almanların umrunda olduğunu sanmıyorum, adamlar birasını yudumlayıp keyif almaya gidiyo oraya ,sinemaya, tiyatroya gider gibi, bizim gibi aşırı anlam yüklemiyolar maçlaraAli Sami Yen de rakip takım taraftarı daha çok ses çıkarsa utanırdım, sinir olurdum, rezil olurdum. Bu almnlr her Türk takımı ile maç yaptığında nasıl sindirebiliyorlae bu duyguyu![]()
Suriye takımıyla oynarsak yaşayacağımız şey aynısı olurAli Sami Yen de rakip takım taraftarı daha çok ses çıkarsa utanırdım, sinir olurdum, rezil olurdum. Bu almnlr her Türk takımı ile maç yaptığında nasıl sindirebiliyorlae bu duyguyu![]()
Bunu iyi demedin işteben topçudan gram anlamam ama kim min je fazla iyi topçu
Olabilir.Almanların umrunda olduğunu sanmıyorum, adamlar birasını yudumlayıp keyif almaya gidiyo oraya ,sinemaya, tiyatroya gider gibi, bizim gibi aşırı anlam yüklemiyolar maçlara