AL 21/22 D Grubu M:1 | Eintracht Frankfurt 1-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Hala da Costa denen leşi oyunda tutuyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şikecileri ben yine begenmedım 3lü oyun anlayısını oynayamıyorlar

ve hucum futbolu yerine gol yemiyeyım tarzı oyun cok yanlıs cunku hızlı takımlar bunları delık desık eder
Yanlış takım oynuyor 3'lüyü

Esas biz denemeliyiz

Fb elindeki kadro ile 3'lü oynaması zor

Ali Sami Yen de rakip takım taraftarı daha çok ses çıkarsa utanırdım, sinir olurdum, rezil olurdum. Bu almnlr her Türk takımı ile maç yaptığında nasıl sindirebiliyorlae bu duyguyu :)

Sevindiğim şey Türk takımları olarak geçtiğimiz yıllardaki gibi değiliz. Alman, İtalyan takımlarına karşı rahatlıkla diş geçirebiliyoruz. Fiziksel olarak ezilmiyoruz. Türk futbolu bu yaz çok akıllı işler yaptı gibi sanki. Şenol Güneş'i göndermek de dahil. Tek yapılması gereken şey şu yabancı sınırının eski haline gelmesi. Sonra daha da iyi olacak inşallah.

ben topçudan gram anlamam ama kim min je fazla iyi topçu

Ali Sami Yen de rakip takım taraftarı daha çok ses çıkarsa utanırdım, sinir olurdum, rezil olurdum. Bu almnlr her Türk takımı ile maç yaptığında nasıl sindirebiliyorlae bu duyguyu :)
Almanların umrunda olduğunu sanmıyorum, adamlar birasını yudumlayıp keyif almaya gidiyo oraya ,sinemaya, tiyatroya gider gibi, bizim gibi aşırı anlam yüklemiyolar maçlara

Da Costa diye bir adam var bu kadar kötüsü bizim ligte bile izlemedim.

Serdar Aziz bizde 4 maçta bir sakatlanır çıkardı. Bazı maçlarda sakat olduğu için hiç oynamazdı bile. Adama ya hasta Fenerli; büyük fedakarlık yapıyor. Ya da Fenerin doktorları daha iyi; işi çözmüş.

bu rossi denilen arkadaş gerçekten çok çok kötü.
gerçekten bu herifi izledikten sonra mls'den oyuncu felan alınmayacağına tamamen kanaat getirdim.

sanırım transfermarktın komisyon yediği iddiaları da doğru. herhangi bir gözlemcinin bu herifi izleyip 15 mil € değer biçmesi için çantasını doldurması gerekiyor...

rezalet bir oyuncu.

Fener'in defans evlere şenlik bu arada. Araya atılan her top tehlike oldu, kaç ofsayt oldu sayamadım pas zamanlamasını biraz iyi ayarlasalar farka giderdi. Bundan vazgeçmeli Fb.

Geri
Üst Alt