AL 21/22 D Grubu M:2 | Fenerbahçe 0-3 Olympiakos | MS | 30 Eylül

Bok gibi mac. Fbyi bu sezon ikinci kez izliyorum, bunlar ligde de mi böyle lesh oynuyor?
Ilki frankfurt maciydi o macta gayet iyi oynamislardi

Fener iyi pres yapıyor, top yaptırmıyor oliye. Bunu tüm maç yapmaları imkansız.

Oly leş bir takım ama yinede koydular maçın başında en fazla 1 tane yeseler o da olumlu

Senide antuya alalım yakışır gibi
O ne alaka
Senin saçmalığına berilenilecek bir cevaptı ,burası fener forumu olmadığı gibi oly forumu da değil ,haliyle kimin kim için ne yazacağına karar verecek oligarklık göremiyorum sende
Arredeverci

Oly leş bir takım ama yinede koydular maçın başında en fazla 1 tane yeseler o da olumlu

Aslında uefaya devam etmeleri lig anlamında bizim için iyidir.ben istiyorum enazından ocaktan sonra olsunlar hatta konferansa kalsalarda fena olmaz.orda roma felan belli bi turda denk gelirler ve elenme durumları olur kısmetse.ama hiç olmazssa hem ülke puanı hemde ligte tek kalmamaları bizim için iyi olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ft futbolu bu nerde görsem tanırım

O ne alaka
Senin saçmalığına berilenilecek bir cevaptı ,burası fener forumu olmadığı gibi oly forumu da değil ,haliyle kimin kim için ne yazacağına karar verecek oligarklık göremiyorum sende
Arredeverci
Sen beni oly forumuna nasıl alabiliyorsan bende seni antuya alıyorum uzatma istediğini destekle istersen şike marşı söyle umrumda değilsin.
Aslında uefaya devam etmeleri lig anlamında bizim için iyidir.ben istiyorum enazından ocaktan sonra olsunlar hatta konferansa kalsalarda fena olmaz.orda roma felan belli bi turda denk gelirler ve elenme durumları olur kısmetse.ama hiç olmazssa hem ülke puanı hemde ligte tek kalmamaları bizim için iyi olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepsinden elensinler kasalarına para giriyor 3-5 gerek yok.

Geri
Üst Alt