Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.838
- 29.377
- 2.848
sokratis jake gyllenhaala ne kadar benziyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şifreni verde bi bakıyim o zamanSen beni oly forumuna nasıl alabiliyorsan bende seni antuya alıyorum uzatma istediğini destekle istersen şike marşı söyle umrumda değilsin.
Hepsinden elensinler kasalarına para giriyor 3-5 gerek yok.
Sen beni oly forumuna nasıl alabiliyorsan bende seni antuya alıyorum uzatma istediğini destekle istersen şike marşı söyle umrumda değilsin.
Hepsinden elensinler kasalarına para giriyor 3-5 gerek yok.
fb ve biz bu aksam puan alamazsak 20lere dusuyoruz galiba twde oyle yazmislar. bi ara 10 12 arasi geziyoduk hayal gibi artikAslında uefaya devam etmeleri lig anlamında bizim için iyidir.ben istiyorum enazından ocaktan sonra olsunlar hatta konferansa kalsalarda fena olmaz.orda roma felan belli bi turda denk gelirler ve elenme durumları olur kısmetse.ama hiç olmazssa hem ülke puanı hemde ligte tek kalmamaları bizim için iyi olur.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fb ve biz bu aksam puan alamazsak 20lere dusuyoruz galiba twde oyle yazmislar. bi ara 10 12 arasi geziyoduk hayal gibi artik
sikandal 1 herifRosssiii hshsusuushshsh
Çöp
Onyekurudan niye nefret ediyorsun yusufumonyekuru nefreti sadece fb ile alakasi yok.frankurt macinda frankurtu desteklemistim.
Ceza sahasına zor giriyorlar. Son dakika adama çarpıp önüne düşecekte gol atacaklar anca. olimpiakosun 3 net pozisyonu varfener atar gibi
3 kere gelinde 2 sinde aldigi paranin hakkini vermeyip sampiyonluktan ettiOnyekurudan niye nefret ediyorsun yusufum
Golü yediniz Ismail Bey nasıl hissediyorsunuzŞifreni verde bi bakıyim o zaman
Bizi şampiyonluktan eden belli renktas bu senede en büyük rakibimiz o3 kere gelinde 2 sinde aldigi paranin hakkini vermeyip sampiyonluktan etti
Ne golü güzel kardeşim ?Golü yediniz Ismail Bey nasıl hissediyorsunuz