⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Bu sefer de sitem taraftara olsun 18bin bilet falan satılmış sanırım 28 falan satışa çıkarmışız. Zaten yarı kapasite bari satışa çıkanları tüketebilseydik. Ekonomik etkenler vb var tabi ki ama dün bjk maçında neredeyse 30bin kişi vardı.
Forumda da 3 yeriz, 5 yeriz diyen epey kişi var dı. Bir sonraki iç saha maçımız daha dolu olur....

Şikecilerin defans evlere şenlik biraz ayağı düzgün olsa rakip 3-4 tane atardı mal bunlar bu grubu çıkamaz 😅

Abi yalnız bu takım çok eleştiriliyor şunu yapan fener bjk olsa yer gok inlerdi. Tama eksikleri var ama genc olmanın gerekleri değil mi bu ki 2 maç kazandık 2 maç 2 -0 dan berabere verdik Avrupa'da kazandık. Resim hiçte kötü değil yahu şu takımın böyle böyle oturduğunu bir düşünün Türküye de devrim olur. 4 sene şampiyon olunan yıllarin öncesine bir bakılsın az sabır edilirse çok güzel olacak. Devre arası birde gedson falan gelirse gedson-gustavo mükemmel bir tandem bile olabilir

Bu arada ligte Marcao'nun cezası bitene kadar Nelson'u sağ stoperde oynatıp sol stoperde ligte Işık Kaan'a şans vermek lazım hazırlık maçlarında iyi sinyal vermişti. Hem Türk hem de ben Nelson ile daha iyi bir ikili olacağını düşünüyorum Marcao dönene kadar Nelseon- Işık Kaan'a şans verilmeli.

geçen renktaşın attığı lazio formunu buldum,okumak isteyenler linkten bakabilirler.merak ettim neler yazdıklarını
Muriqi futbol karşıtı ve bu akşam bir şeye ihtiyaç olursa bunu bir kez daha doğruladı, böyle zavallı bir oyuncunun formamızla oynaması utanç verici. Açıkçası tarihimizde daha kötü bir oyuncu bulmakta zorlanıyorum, capocchchiamo bile ondan daha güçlüydü

genç ve dinamik kadrosuyla geçen seni nefesimizi kesen rangersın bize karşı oynadığı gibi oynadık lazioya karşı

bilmem katılır mısınız
Kesinlikle doğru oyunu çok güzel daralttık tempomuzu iyi kullandık ama bizim oyun aklımız cicaldau cidden belhandsdan sonra çölde su bulmak gibi bişey oldu adam

Kazanmayı özlemişiz kahve yapıp gereksiz yorumcuları bile dinlemek keyif veriyor. İyi ki Galatasaray’lıyız.

Geri
Üst Alt