- 18 Eylül 2018
- 13.748
- 10.140
- 1.423
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın oyunu tabi ki gelişmesi lazım ama lazio karşı 5-6 zatwn olmazdı takım olarak iyiydikBugün takımı beğenmeyenlerin yeni kurulan bayan futbola yönelmeleri gerekmektedir..
Yenilebiliriz de hocam ama takımın genç ve desteğe ihtiyacı olduğunu unutmamak lazım zamana ihtiyaç var oynadıkça daha da iyi seviyelere gelecez inşallah lazio kolay bir takım değildi kesinlikle çok önemli bir galibiyet bu takımın bu tarz galibiyetler ihtiyacı var inşallah daha da iyi olacazDoğru Birkaç hafta önce ben de çok gol yeriz diye düşünüyordum ama takımdaki gelişme takdire Şayan.
Fatih hocayı yine de eleştirmeye devam edeceğiz ancak hoca da sanki bazı şeylerin farkında ve istediğimiz oyun planını gelişimini tamamlaması için bazı şeyleri sabırla sineye çekeceğiz gibi görünüyor .
Bugün berabere Kalabilirdik şansız gollerle yine bilirdik ama gerçekten Avrupa’da dengeli oynayan ve rakibine karşı kimliğini hissettiren bir Galatasaray görmek gurur vericiydi.
•quod erat demonstrandum•
bu maçtan sonra taraftar bilet için birbirini yer gibi.zemin cok iyi olmus ve oturmus bu yönetim bakım olayını ihmal etmeyecektir
fakat taraftar kısıtlı sayıdaki biletleri bile almamıs
Welcome to the Hell !lazio 3 lig maçında Milan dahil topa daha çok sahip olmuş. Bizim maçta geride kaldilar
Tam tersi. Havaya girmemiz gerek. Bu çocuklar her maçı kazamabileceklerini bilerek çıkmalı. Hatta mağlup duruma da düşsek panik yok biz bu maçı bir şekilde alabiliriz havasında olmalılar.bizim açımızdan şunu diyebilmek çok güzel - Temmuz ayındaki PSV maçları şimdi olsaydı belki gene elenebilirdik ama oynanan oyun , takımın duruşu çok farklı olurdu. Bu demekki üstüne koyuluyor.
Bir de Asuncao ligde döktürsün sonucundan bağımsız keyif verecek gibi duruyor takım.
Çokta havaya girmemek çok önemli bence tabi
Yaw yendik de bu konferans ligi bizi bitirecek gibi. Sanirim tum rakiplerimiz galip geldi